ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Ζω ακόμα με τα χρήματα από το Ευτυχισμένοι Μαζί»

Η ηθοποιός αποκάλυψε το χρηματικό ποσό που έπαιρνε ανα επεισόδιο

Η Αλεξάνδρα Παντελάκη επέστρεψε στην τηλεόραση μέσα από τις Άγριες Μέλισσες. Ωστόσο, στο Ευτυχισμένοι Μαζί ήταν τα καλά λεφτά…

Η Δήμητρα Καλφούντζου από τη Φωλιά των Κου Κου συνάντησε την Αλεξάνδρα Παντελάκη και την ρώτησε τα πάντα για τις Άγριες Μέλισσες.

«Όταν με πήρε τηλέφωνο ο κος Χαρίτος, κόντεψε να μου πέσει το ακουστικό από τη χαρά μου. Μου είπε «σε θέλω για ένα ρόλο περίπου 40 επεισόδια, μέσα στη φυλακή, το μόνο που θα σου ζητήσω είναι να βάψεις τα μαλλιά σου», δεν υπήρχαν πολλές ξανθιές εκείνη την εποχή στην Ελλάδα.

Έχουμε μια σχέση μάνας και κόρης. Είναι πολύ συγκινητικό ότι μια μέρα που με βλέπει να κρατάω στα χέρια μου την Αγία Γραφή χωρίς να ξέρω να διαβάζω, μου λέει θα σε μάθω εγώ γράμματα. Έχουμε έναν φοβερό βασανιστή, ο οποίος είναι ο διευθυντής των φυλακών, ο γλυκύτατος κατά τ’ άλλα Βασίλης Μπισμπίκης. Η Ελένη περνάει πολλά βασανιστήρια, απομόνωση, την καταβρέχουν, την δέρνουν… ταλαιπωρείται πάρα πολύ. Έχει πολύ έντονες σκηνές. Πιστεύω ότι μετά από πολλά, το καλό θα νικήσει.

Και εγώ, όταν θα μάθετε για ποιο λόγο είμαι μέσα, θα δείτε ότι δεν είμαι ένας κακός άνθρωπος αλλά ότι είχα κάποιο δίκιο σε αυτό κρίμα που έκανα», αποκαλύπτει η ηθοποιός.

Η πιο ενδιαφέρουσα εξομολόγηση, όμως, ήταν αυτή που αφορούσε τη σειρά Ευτυχισμένοι Μαζί με τον Γιάννη Μπέζο. «Τα χρήματα στο Ευτυχισμένοι Μαζί ήταν πάρα πολύ καλά, αν σκεφτείς ότι από αυτά τα χρήματα ζω ακόμα. Τότε έπαιρνα 1,000 ευρώ καθαρά το επεισόδιο, αλλά μπορεί σε μία μέρα να τελείωνα 3 επεισόδια», λέει η Αλεξάνδρα Παντελάκη.

 

ΠΗΓΗ: zappit.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Media: Τελευταία Ενημέρωση

X