ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στέφανος Κοκολογιάννης - Από νικητής ριάλιτι... στη φυλακή για ανθρωποκτονία (vid)

«Ήμουν στη φυλακή και έβλεπα στην τηλεόραση το σπίτι μου να καίγεται»

Ο νικητής του ριάλιτι Mission του ΑΝΤ1 περιγράφει την προσπάθειά του να αποδείξει πως δεν είναι ένοχος ανθρωποκτονίας, μία κατηγορία που τον έστειλε για 1,5 χρόνο στη φυλακή.

Ο Στέφανος Κοκολογιάννης, καλεσμένος στα «Μεσάνυχτα», περιγράφει στην Ελεονώρα Μελέτη πόσο δύσκολα πέρασε με τον ξαφνικό θάνατο του 10 ημερών παιδιού του από ιατρικό λάθος, αλλά και την τρομακτική εμπειρία του μέσα στη φυλακή, μέχρι να αθωωθεί τελικά ομόφωνα από το Εφετείο.

«Ο αδερφός μου σκότωσε για να υπερασπιστεί τον γιο του» παραδέχεται, εξηγώντας πόσο στιγματίστηκε η οικογένειά του μετά το έγκλημα. Θυμάται, «Ήμουν στη φυλακή και έβλεπα στην τηλεόραση το σπίτι μου να καίγεται», αναφερόμενος στα αντίποινα που δέχθηκε η οικογένειά του.

Στη διάρκεια της συνέντευξης, μιλάει με τα πιο κολακευτικά λόγια για τον Ανδρέα Μικρούτσικο, παρουσιαστή τότε του Mission, αποκαλύπτει ότι «Τα μισά λεφτά που κέρδισα από το ριάλιτι, τα μοίρασα σε δώρα», ονειρεύεται «Θέλω να πάω στο All Stars Survivor, θα είναι σαν διακοπές για μένα» και καταγγέλει ότι, «Εγώ δεν είχα τη στήριξη που είχε ο Ντάνος μετά το παιχνίδι».

Πηγή: protothema

Media: Τελευταία Ενημέρωση

1, 2, 3… Zωγράφισε!

1, 2, 3… Zωγράφισε!

Τι θα γινόταν αν αλλάζαμε θέσεις – αν ζητάγαμε από τον θεατή να γίνει καλλιτέχνης;
Δελτίο Τύπου
 |  MEDIA
X
X