ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η εξομολόγηση του Νικόλα Παπαπαύλου για τα περιστατικά βίας που έζησε

Τι αποκάλυψε ο πρώην παίκτης του Βig Brother

Για τα δύσκολα εφηβικά χρόνια που πέρασε, μίλησε ο Νικόλας Παπαπαύλου.

Ο πρώην παίκτης του Βig Brother, μετά την αποχώρησή του από το ριάλιτι αποκάλυψε ότι δέχθηκε βία λόγω των σεξουαλικών του προτιμήσεων, μιλώντας στο περιοδικό «7 Μέρες TV».

 «Δεν ήμουν ποτέ το παιδί που είχε ενδιαφέρον στο ποδόσφαιρο ή στα αμιγώς αντρικά χόμπι. Ήμουν ένας πολύ πιο χαμηλών τόνων ήρεμος άνθρωπος. Τα παιδιά κατά τη διάρκεια της εφηβείας εντοπίζουν όποιον βρίσκεται στην άκρη και του επιτίθενται. Αυτό στην περίπτωσή μου μεταφράστηκε εκτός από το λεκτικό μπούλινγκ ακόμα και σε σωματική βία, στριμώχνοντάς με έξω από το σχολείο, πιάνοντάς με από το λαιμό, προσπαθώντας να πάρουν το χαρτζιλίκι που είχα μαζί μου. Το έπρατταν, γιατί ήξεραν ότι δεν θα αντιδράσω. Περνώντας ο καιρός, αποδεχόμενος αυτό που είμαι, ξεκίνησα να βάζω πολύ αυστηρά όρια» εξομολογήθηκε ο πρώην παίκτης του Μεγάλου Αδελφού.

 Στη συνέχεια, τόνισε πως αυτό τον ώθησε να παρακινήσει και να υπερασπιστεί όσους βίωνουν το ίδιο πρόβλημα. Πιο συγκεκριμένα ανέφερε «ότι όταν έχεις βιώσει μπούλινγκ και έχεις πατήσει πια στα πόδια σου, φωνάζεις όχι μόνο για σένα αλλά και για τους άλλους».

Media: Τελευταία Ενημέρωση

1, 2, 3… Zωγράφισε!

1, 2, 3… Zωγράφισε!

Τι θα γινόταν αν αλλάζαμε θέσεις – αν ζητάγαμε από τον θεατή να γίνει καλλιτέχνης;
Δελτίο Τύπου
 |  MEDIA
X