ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
35° Λευκωσία,
04 Ιουλίου, 2022
sport fm - listen live

Ο Αλέξης έδωσε το πρώτο παθιασμένο φιλί στην... Ανορθωσιάτισσα

Τι της είπε ο Mr. Bachelor πριν την αρπάξει και τη φιλήσει

Ο Αλέξης Παππάς ψάχνει να βρει τη γυναίκα που θα του κλέψει την καρδιά. Ο περιζήτητος εργένης στο νέο επεισόδιο του Bachelor είχε την ευκαιρία να βγει ραντεβού με την Άννα.

Η 19χρονη κοπέλα από την αρχή έχει γοητεύσει τον Mr. Bachelor ο οποίος και την φλέρταρε με έναν μοναδικό τρόπο…

«Για σένα δεν είναι δύσκολο να μιλάς με τους αγγέλους. Φαντάζομαι πως με τέτοια ομορφιά και τέτοια μάτια, πιο πολύ εκείνοι θα θέλουν να μιλήσουν σε σένα. Εγώ λοιπόν, δεν πιστεύω στην τύχη, πιστεύω στα πράγματα που μπορούμε να κάνουμε ο καθένας μόνος του, αυτά που σκεφτόμαστε και αυτά που εννοούμε», είπε ο Αλέξης Παππάς δίνοντας ένα παθιασμένο φιλί στην Άννα.

«Το φιλί του Αλέξη με συνεπήρε, με ταξίδεψε», ήταν το πρώτο σχόλιο της ενθουσιασμένης Άννας.

Ποια είναι η Άννα Ζένιου

H Άννα είναι 19 ετών. Είναι ιδιωτική υπάλληλος. Έρχεται από την Κύπρο. Σε μια εποχή που όλες οι φίλες της και οι γνωστές της φλερτάρουν ψηφιακά μέσα από τα dating apps, αυτή επιλέγει να κάνει τη διαφορά, να ζήσει την απόλυτη ρομαντική εμπειρία και να δοκιμάσει να γνωρίσει τον έρωτα στο the bachelor. Έχει τρέλα με το ποδόσφαιρο και πάει συνέχεια στο γήπεδο. Η ίδια λέει ότι έχει χιούμορ και είναι πολύ αυθόρμητη! Δεν αντέχει το ψέμα και την ειρωνεία. Αυτά τα δυο είναι αρκετά για να την κάνουν να εκραγεί. Το Instagram της είναι zeniouanna.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Media: Τελευταία Ενημέρωση