ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νέα ιστοσελίδα για τον Φορέα Ελέγχου Διαφήμισης

«Η νέα ιστοσελίδα του ΦΕΔ είναι πιο εύχρηστη τόσο για καταναλωτές όσο και για επιχειρήσεις»

Η νέα ιστοσελίδα του Φορέα Ελέγχου Διαφήμισης είναι γεγονός. Πλήρως ανανεωμένη, η νέα ιστοσελίδα αναδεικνύει τις συνεργασίες του ΦΕΔ με θεσμικούς και κρατικούς φορείς και τις υπηρεσίες που παρέχει ο φορέας, σε μέλη και μη μέλη.

Η ενότητα των Αποφάσεων έχει ανασχεδιαστεί και εμπλουτιστεί, επιτρέποντας στους χρήστες να πλοηγηθούν με πληθώρα παραμέτρων - π.χ. με την έκβαση μιας υπόθεσης, με λέξεις κλειδιά, με την κατηγορία παραπονούμενων, κλπ.

 

Η Πρόεδρος του ΦΕΔ, Σωτηρούλλα Σωτηρίου, δήλωσε:

«Η νέα ιστοσελίδα του ΦΕΔ είναι πιο εύχρηστη τόσο για καταναλωτές όσο και για επιχειρήσεις. Επί της ουσίας οπτικοποιεί το έργο του Φορέα και αναδεικνύει την ιστορία του ΦΕΔ η οποία αρχίζει από το 2012. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Φορέας έχει εξετάσει πάνω από 200 παράπονα και στην ιστοσελίδα του υπάρχουν σήμερα δημοσιευμένες περισσότερες από 90 αποφάσεις.»

Ο Φορέας Ελέγχου Διαφήμισης είναι ιδιωτική, μη κερδοσκοπική εταιρεία με κύριο αντικείμενο τον έλεγχο των διαφημίσεων που προβάλλονται στην Κύπρο, ώστε να διασφαλίζεται ότι αυτές είναι νόμιμες, ευπρεπείς και έντιμες, ότι δημιουργούνται με πνεύμα κοινωνικής ευθύνης και λένε την αλήθεια. Είναι μέλος της European Advertising Standards Alliance (EASA) από το 2013. Αντίστοιχοι φορείς λειτουργούν σήμερα σε 21 χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Media: Τελευταία Ενημέρωση

Κλιματική Δράση

Κλιματική Δράση

Ο Wopke Hoekstra, Ευρωπαίος Επίτροπος για την Κλιματική Δράση, στο Green Agenda Cyprus Summit
24news team
 |  MEDIA
Hydrogen, why Cyprus has the edge

Hydrogen, why Cyprus has the edge

Ο Δρ Γιώργος Πεχλιβάνογλου, ειδικός σε θέματα αιολικής ενέργειας, στο Green Agenda Cyprus Summit
24news team
 |  MEDIA
X