ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

#MediaBlog Τι μαγειρεύουν στο νέο MasterChef και στο Survivor;

Η μάχη των ριάλιτι συνεχίζεται αμείωτη με νέες παραγωγές και νέες εκπλήξεις

Γράφει ο Χρύσανθος

Η μάχη των ριάλιτι συνεχίζεται αμείωτη. Πριν καλά, καλά προλάβουν να ολοκληρωθούν αυτά που βρίσκονται τώρα σε εξέλιξη, ετοιμάζονται νέα για να μπουν στη σειρά, να μην υπάρξει κενό στην ποιοτική μας ψυχαγωγία...

 

Προβλέπεται ότι και η νέα τηλεοπτική σεζόν θα στηριχθεί στα ριάλιτι και την μάχη μέχρι εσχάτων για την τηλεθέαση.

 

Το μεγάλο ερώτημα είναι το ποιοτικό στίγμα που θα εκμπέμπει η νέα τηλεοπτική σεζόν που ελπίζουμε να μην είναι όπως αυτή που βιώνουμε τώρα. Τουλάχιστον το Big Brother και το The Bachelor δεν θα βρίσκονται πια μαζί μας. Μαζί με όλα όσα τα συνοδεύουν...

 

Πριν προλάβει να ολοκληρωθεί το Big Brother θα είναι έτοιμο για άμεση έναρξη το νέο Survivor. Το Big Brother ολοκληρώνεται τον Δεκέμβριο και τον Ιανουάριο αρχίζει το Survivor. Όπως γράφουν ελλαδικά ΜΜΕ παρουσιαστής παραμένει ο Σάκης Τανιμανίδης με τον Γιώργο Λιανό στα αγωνίσματα. Το νέο Survivor θα έχει όμως κάτι από το πρώτο. Και αυτό είναι πως οι αντιμαχόμενες ομάδες θα είναι οι «Διάσημοι Vs Μαχητές», που φαίνεται ότι ήταν και το πιο επιτυχημένο από όλους τους γύρους.

 

Πυρετωδώς ετοιμάζεται και το MasterChef 5, τα γυρίσματα του οποίου αναμένεται να αρχίσουν σε λίγες ημέρες, μέσα στο Νοέμβριο. Ο νέος γύρος του μαγειρικού ριάλιτι αναμένεται να έχει αρκετές αλλαγές από τα προηγούμενα. Ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχουν αποκαλυφθεί ποιες θα είναι αυτές οι αλλαγές. Είναι σίγουρο ότι οι τρεις επιτυχημένοι κριτές Σωτήρης Κοντιζάς, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Πάνος Ιωαννίδης θα συνεχίσουν στην παρουσίαση. Εκείνο που σίγουρα θα αλλάξει, κατά πολύ, όπως γράφεται, είναι οι δοκιμασίες των διαγωνιζομένων οι οποίες θα αλλάξουν κατά πολύ.

 

Πάντως το ενδιαφέρον των επίδοξων Master Chef παραμένει αμείωτο αφού οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μέχρι στιγμής οι αιτήσεις ξεπέρασαν τις 8000 με την παραγωγή να εκτιμά ότι ίσως να ξεπεράσουν τις 15000.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Media: Τελευταία Ενημέρωση

1, 2, 3… Zωγράφισε!

1, 2, 3… Zωγράφισε!

Τι θα γινόταν αν αλλάζαμε θέσεις – αν ζητάγαμε από τον θεατή να γίνει καλλιτέχνης;
Δελτίο Τύπου
 |  MEDIA
X