ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΛΟΥΗΣ – BACHELOR - ΚΑΡΜΑ στην κορυφή της AGB NIELSEN

Πρώτο το ΚΑΡΜΑ την Κυριακή

Σημαντικά ποσοστά τηλεθέασης κέρδισαν και αυτή τη βδομάδα οι παραγωγές του ALPHA, με την σειρά ΚΑΡΜΑ να κερδίζει την μάχη της Κυριακής και όχι μόνο…

Άλλο ένα ρεκόρ τηλεθέασης κατέγραψε η εκπομπή «ΛΟΥΗΣ NIGHT SHOW» του ALPHA κατακτώντας για άλλη μια φορά την κορυφή της λίστας της AGB NIELSEN. Από τη μια το γεγονός ότι ο Λούης είναι πρώτος δεν είναι είδηση, από την άλλη, η εκπομπή συνεχίζει να καταγράφει νέα ρεκόρ, αφού κάθε Παρασκευή όλο και περισσότεροι τηλεθεατές δείχνουν την προτίμησή τους στον αγαπημένο “τρόλερ”.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία τηλεθέασης της NIELSEN, την εκπομπή «ΛΟΥΗΣ NIGHT SHOW» της Παρασκευής, είδαν 167 χιλιάδες 461 τηλεθεατές, καταγράφοντας ακόμη ένα ρεκόρ τηλεθέασης σε αριθμό τηλεθεατών. Ο Μέσος Όρος της εκπομπής ήταν 39,7% ενώ το AMR έφτασε το εκπληκτικό 20%.

Την ίδια ώρα ο τελικός του BACHELOR ήταν στην τέταρτη θέση της λίστας με Μέσο Όρο 33,5%. Το BACHELOR είδαν περισσότεροι από 83 χιλιάδες τηλεθεατές.

Πρώτο το ΚΑΡΜΑ την Κυριακή

Εντυπωσιακά ήταν και τα ποσοστά τηλεθέασης της σειράς ΚΑΡΜΑ της Χριστιάνας Αρτεμίου – σε σκηνοθεσία Ναστάζιας Χριστοδούλου. Η σειρά με αληθινά εγκλήματα που έγιναν στην Κύπρο έχει αποκτήσει το φανατικό της κοινό και το αποδεικνύει κάθε βδομάδα. Με Μέσο Όρο 18,8%, την σειρά ΚΑΡΜΑ αυτή την βδομάδα, είδαν 64 χιλιάδες 937 τηλεθεατές. Το επεισόδιο της σειράς ΚΑΡΜΑ της Κυριακής ήταν πρώτο σε τηλεθέαση για την ημέρα, ενώ έφτασε στην 15 η θέση στην λίστα με τις κορυφαίες εκπομπές της βδομάδας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Media: Τελευταία Ενημέρωση

1, 2, 3… Zωγράφισε!

1, 2, 3… Zωγράφισε!

Τι θα γινόταν αν αλλάζαμε θέσεις – αν ζητάγαμε από τον θεατή να γίνει καλλιτέχνης;
Δελτίο Τύπου
 |  MEDIA
X