ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Βόμβα»: Σαρλίζ Θέρον, Νικόλ Κίντμαν και Μάργκο Ρόμπι σε τρεις συγκλονιστικές ερμηνείες στη Nova Cyprus!

Η «Βόμβα» θα είναι διαθέσιμη και στις υπηρεσίες Νova On Demand και Nova Go

Οι βραβευμένες Σαρλίζ Θέρον και Νικόλ Κίντμαν και η δύο φορές υποψήφια για Όσκαρ Μάργκο Ρόμπι, πρωταγωνιστούν στην «Βόμβα» την αληθινή ιστορία του σκανδάλου σεξουαλικής παρενόχλησης που έριξε από τον θρόνο του τον πιο ισχυρό άντρα των αμερικανικών media. Η ταινία κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά και σε Α’ τηλεοπτική προβολή, την Κυριακή 25 Οκτωβρίου, στις 22:00, από το Novacinema1HD!

Η ταινία απέσπασε πολύ θετικές κριτικές για τις εξαιρετικές ερμηνείες και των τριών πρωταγωνιστριών, ενώ η Σαρλίζ Θέρον και η Μάργκο Ρόμπι ήταν υποψήφιες για Όσκαρ και Χρυσή Σφαίρα Α΄και Β’ Γυναικείου Ρόλου αντίστοιχα. Η «Βόμβα» τελικά απέσπασε το Όσκαρ για το Καλύτερο Make up. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Τζέι Ρόουτς.

Η υπόθεση ακολουθεί την πτώση του μεγιστάνα Ρότζερ Έιλς, του ιδρυτή και διευθύνοντος συμβούλου του καναλιού Fox News, μετά τις εις βάρος του καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση.

Η «Βόμβα» θα είναι διαθέσιμη και στις υπηρεσίες Νova On Demand και Nova Go, έτσι ώστε οι συνδρομητές να έχουν την ευκαιρία να την παρακολουθήσουν όποτε θέλουν και όπου και αν βρίσκονται!


Περισσότερα για το τηλεοπτικό περιεχόμενο των Novacinema

· Κάνετε Like στη σελίδα της Nova Cyprus https://www.facebook.com/NovaCyprus/ για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των καναλιών της Nova Cyprus
· Μπείτε στο site της NovaCyprus www.novacyprus.com για να βλέπετε πάντα το ανανεωμένο πρόγραμμα όλων των καναλιών μας.
· Για περισσότερες πληροφορίες για το novago μπείτε στο www.novacyprus.com/novago 

Media: Τελευταία Ενημέρωση

X