ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τηλεθεάτρια: «Ήμουν σε κλινική και είχε μωρά μέσα σε μπουκάλια με υγρό» (vid)

Σάστισε με την περιγραφή η παρουσιάστρια

Η εκπομπή του TVONE «Έχεις Μέσο», είχε θέμα τις εκτρώσεις και την νέα νομοθεσία που προωθείται στην Βουλή. Καλεσμένες της Νατάσας Ιώαννου ήταν η Αρετή Δημοσθένους που δηλώνει κανονολόγος με σπουδές στο θρησκευτικό δίκαιο και η Ξένια Κωνσταντίνου, πρόεδρος της Γυναικείας Οργάνωσης του ΔΗ.ΣΥ (ΓΟ.ΔΗ.ΣΥ).

Αρχικά η κυρία Δημοσθένους προσπάθησε να εξηγήσει σε τι ειδικεύεται αφού κατά καιρούς όπως υποστήριξε έχει δεχθεί αρκετές επιθέσεις για την ιδιότητα της. Δεν δίστασε μάλιστα να πει ότι της αρέσει να την βρίζουν εξηγώντας ότι μέσα από τις αντιπαραθέσεις μπορούν να εξαχθούν ωφέλιμα συμπεράσματα.

Οι εκπλήξεις φυσικά δεν είχαν τέλος, όταν η κυρία Μαρία από την Λευκωσία με τηλεφωνική της παρέμβαση εξιστόρησε την εμπειρία της που πραγματικά θύμιζε κάτι από ταινία τρόμου. Συγκεκριμένα είπε, «Πριν το 74 εργαζόμουν σε γυναικολογική κλινική και μια μέρα μπήκα σε ένα δωμάτιο με ράφια που είχαν παιδάκια μέσα σε μπουκάλια σε υγρό».

Τότε σαστισμένη η παρουσιάστρια την ρώτησε επανειλημμένα τι εννοεί και να ρώτα που βρισκόταν αυτή η κλινική με την τηλεθεάτρια να απαντά ότι τώρα βρίσκεται στις κατεχόμενες περιοχές.

Δείτε την συνέχεια στο βίντεο:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Media: Τελευταία Ενημέρωση

1, 2, 3… Zωγράφισε!

1, 2, 3… Zωγράφισε!

Τι θα γινόταν αν αλλάζαμε θέσεις – αν ζητάγαμε από τον θεατή να γίνει καλλιτέχνης;
Δελτίο Τύπου
 |  MEDIA