ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ένα iphone 13 pro max από την Epic και το Deejay Radio για τον Νεόφυτο!

H κλήρωση για το δώρο πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 11 Ιουλίου, μέσα από την εκπομπή «BREAKFAST» με τη Βασιλική Παπαμιχαήλ και το Δημήτρη Δερματά

Ο Νεόφυτος Χρυσοστόμου ήταν ο μεγάλος τυχερός του διαγωνισμού του Deejay Radio σε συνεργασία με την Epic ο οποίος κέρδισε το iPhone 13 Pro Max 128 GB αξίας €1299 προσφορά της EPIC. H κλήρωση για το δώρο πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 11 Ιουλίου, μέσα από την εκπομπή «BREAKFAST» με τη Βασιλική Παπαμιχαήλ και το Δημήτρη Δερματά.

https://www.instagram.com/p/Cf4BaF2po-j/ (video Instagram με ανακοίνωση νικητή). Ο νικητής βρέθηκε στο κατάστημα της Epic στην Κέννεντυ και γνώρισε από κοντά τους δύο παραγωγούς της αγαπημένου του σταθμού και παρέλαβε το δώρο του!

Οι συνολικές συμμετοχές ήταν περισσότερες από 13000 στο 1800 και Instagram μαζί και ο Νεόφυτος, ως τυχερός κέρδισε το iphone 13 pro max κάνοντας τον ακόμα πιο ευτυχισμένο αφού θα μπορεί να κρατήσει τις καλοκαιρινές του αναμνήσεις ζωντανές.

Media: Τελευταία Ενημέρωση

Must Talk: 50 ερωτήσεις στη Λία Λαπίθη

Must Talk: 50 ερωτήσεις στη Λία Λαπίθη

Η Ειρήνη Χριστοφόρου κτυπάει το κουδούνι στα πιο ωραία σπίτια της Κύπρου, με τις οικοδέσποινες να απαντάνε σε 50 ερωτήσεις. ...
must.com.cy
 |  MEDIA
«THE ΛΟΥΗΣ NIGHT SHΟW»

«THE ΛΟΥΗΣ NIGHT SHΟW»

Ο Λούης Πατσαλίδης κάνει πρεμιέρα με Σοφία Μουτίδου και νέο πρόσωπο στη θεότρελη ομάδα του!
24news team
 |  MEDIA