ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ζητούν έρευνα κατά του Μπιλ Γκέιτς για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας

Μισό εκατομμύριο Αμερικανοί ζητούν από τον Λευκό Οίκο τη διεξαγωγή έρευνας κατά του ιδιοκτήτη της Microsoft

Σάββας Λαζανιάς

Σάββας Λαζανιάς

lazaniass@sppmedia.com

Στην ιστοσελίδα του Λευκού Οίκου έχει δημιουργηθεί μια αναφορά με αίτημα τη διεξαγωγή έρευνας κατά του ιδρύματος «Bill & Melinda Gates» για «κακή ιατρική πρακτική» και «εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας».

Η συγκεκριμένη αναφορά δημιουργήθηκε στις 10 Απριλίου και μέχρι στιγμής έχει συγκεντρώσει πάνω από 480 χιλιάδες υπογραφές Αμερικανών πολιτών. Αποτελεί μάλιστα τη δεύτερη δημοφιλέστερη αναφορά στην ιστοσελίδα του Λευκού Οίκου. Η πρώτη αναφορά σε δημοφιλία έχει πάνω 600 χιλιάδες υπογραφές όμως δημιουργήθηκε 46 μέρες νωρίτερα από την αναφορά για τον Μπιλς Γκέιτς.

Να σημειώσουμε ότι σε περίπτωση που μια αναφορά ξεπεράσει τις 100 χιλιάδες υπογραφές μέσα σε 30 μέρες, ο Λευκός Οίκος είναι υποχρεωμένος να τη λάβει σοβαρά υπόψη και να προωθήσει το θέμα σε αρμόδιους εμπειρογνώμονες για εξέταση-έρευνα.

Το κείμενο της σχετικής αναφοράς:

«Καθώς εξετάζουμε τα γεγονότα γύρω από την «πανδημία COVID-19», διάφορα ερωτήματα παραμένουν αναπάντητα. Στις 18 Οκτωβρίου 2019, λίγες μόλις εβδομάδες πριν από την αναφορά της πρώτης υπόθεσης στο Γουχάν της Κίνας, πραγματοποιήθηκαν δύο μεγάλα γεγονότα. Το ένα είναι το «event 201», το άλλο είναι το «World Military Games», το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Wuhan. Από τότε, ξεκίνησε μια παγκόσμια εκστρατεία για εμβόλια και βιομετρική παρακολούθηση.

Στην πρώτη γραμμή αυτής της πρωτοβουλίας είναι ο Μπιλ Γκέιτς, ο οποίος έχει δηλώσει δημοσίως το ενδιαφέρον του για «μείωση της αύξησης του πληθυσμού» κατά 10 έως 15%, μέσω εμβολιασμού. Ο Γκέιτς, η UNICEF και ο ΠΟΥ έχουν ήδη κατηγορηθεί αξιόπιστα για σκόπιμη αποστείρωση παιδιών από την Κένυα χρησιμοποιώντας ένα αντιγόνο HCG που κρύβεται σε εμβόλια τετάνου. Το Κογκρέσο και όλα τα άλλα διοικητικά όργανα αμελούν το καθήκον τους έως ότου ολοκληρωθεί μια διεξοδική δημόσια έρευνα».

Μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ την αναφορά.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση