ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ξέσπασμα κατά Ιωάννας Τούνη - «Με μειώνει...»

Ξέσπασε η Βρισηίδα Ανδριώτου για την Ιωάννα Τούνη

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend έκανε το πρωί του Σαββάτου η Βρισηίδα Ανδριώτου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην σχέση της με την Ιωάννα Τούνη και στον ξαφνικό τσακωμό τους που έφερε τέλος στη φιλία τους.

Οι δύο κοπέλες ήταν αχώριστες, μέχρι που κάποια στιγμή σταμάτησαν να μιλάνε μεταξύ τους. Μάλιστα, η Ιωάννα Τούνη με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τότε εξήγησε πως την ξέκοψε επειδή η Βρισηίδα πήγε για μπάνιο στη Θεσσαλονίκη με τον άνθρωπο που κυκλοφόρησε το ροζ βίντεο της.

Στις δηλώσεις της, η Βρισηίδα Ανδριώτου εξηγεί πως την ενοχλεί πολύ να της κάνουν ερωτήσεις για την Ιωάννα Τούνη μιας και υποβαθμίζεται η δική της προσωπικότητα.

Οι δηλώσεις της Βρισηίδας Ανδριώτου για την Ιωάννα Τούνη
«Είναι κάτι που δεν μου αρέσει γιατί είμαι η Βρισηίδα Ανδριώτου έχω την προσωπικότητα μου και βγήκαμε από το ίδιο παιχνίδι. Το ότι η Ιωάννα έχει περισσότερους followers και περισσότερη απήχηση γούστο της και καπέλο της, μπράβο της αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι και εγώ δεν είμαι η Βρισηίδα που έχω την δικιά μου απήχηση και την δική μου προσωπικότητα.

Αυτό να σταματήσει κάποια στιγμή γιατί έχω δική μου προσωπικότητα και είμαι η Βρισηίδα Ανδριώτου που έχω κάνει τόσα πράγματα στην ζωή μου και συνεχίζω να κάνω. Σίγουρα είναι ένας τίτλος για τα κλικς γιατί έχει απήχηση η Ιωάννα, πουλάει η Ιωάννα και είναι λογικό. Αλλά μειώνει έτσι εμένα που έχω προσωπικότητα και την δείχνω κάθε μέρα στο Instagram και στην ζωή μου», είπε χαρακτηριστικά η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Το σχόλιο της Δήμητρας Αλεξανδράκη για τον τσακωμό Τούνη - Ανδριώτου
«Ότι έχει να κάνει με την Ιωάννα και την Βρισηίδα δεν μπορώ να εκφέρω καμία γνώμη, ότι είναι μπορούν να το πουν εκείνες, οι δύο κυρίες. Δεν μου πέφτει λόγος να απαντήσω για κάτι. Απλά θα πω ένα πράγμα, ουδείς αχαριστότερος εκ του ευεργετηθέντος» αποκάλυψε το μοντέλο.

Όσον αφορά κάποια κιλά που πήρε η Αλεξανδράκη, δήλωσε: «Τις τελευταίες ημέρες νιώθω πάρα πολύ juicy γιατί έχω πάρει εφτά κιλά. Μη με ρωτήσετε που τα πήρα, τα παίρνω ομοιόμορφα γι’ αυτό δεν φαίνονται. Έχω βαρύνει λίγο! Θα συμμετείχα ξανά στο GNTM για να τους κάνω λίγο άνω κάτω».

Πηγή: Youweekly.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X