ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ξεσπά η πεθερά της μητέρας της 12χρονης (vid)

«Η νύφη μου είναι αθώα, δεν θα πουλούσε ποτέ το παιδί της»

«Η νύφη μου είναι αθώα, από 17 χρονών την έχω στην αγκαλιά μου» λέει η πεθερά της 37χρονης μητέρας, αναφερόμενη στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό.

Η πεθερά της 37χρονης μιλάει για πρώτη φορά από τη μέρα που η νύφη της προφυλακίστηκε, κάνοντας λόγο για μια άδικη απόφαση, αφού όπως πιστεύει είναι αθώα.

«Γιατί δείχνετε αυτό το τέρας, το τέρας το μεταμορφωμένο; Το τέρας. Ο Μίχος λέει ‘εγώ τώρα χάθηκα που χάθηκα, άντε να μπλέξω όλη την οικογένεια, να πάνε να μην πω τώρα’. Τα εμβάσματα που λένε και χαζά μπαίνανε από τη μάνα της, έστελνε η μάνα της από την Τήνο λεφτά», τονίζει στο Live News στον Alpha, με τα πιστεύω για τη νύφη της να μηνέχουν αλλάξει.

«Είναι αθώα, η νύφη μου είναι… Από 17 χρονών την έχω στην αγκαλιά μου, την πήρα από το νησί και ήρθε, την ξέρω πολύ καλά. Την ξέρω όπως ξέρω και την κόρη μου. Δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο, να πουλήσει το παιδί της. Ποτέ, ποτέ. Τη μάλωνε, να μην βγαίνει, μην κάνει, μην πηγαίνει, όπως και όλα τα παιδιά της. Τα παιδιά της υποφέρουν, θέλουν τη μάνα τους. Αδικήθηκε, δεν έκανε τίποτα», προσθέτει.

«Και βέβαια έχει αδικηθεί. Την έκαψε λέει, ένα μήνυμα, αυτό θέλω να το βγάλετε και να βγω να το πω, να το φωνάξω. Το μήνυμα αυτό, που είπε το κορίτσι ότι πήρα 50 ευρώ, τα έδωσε η μεγάλη αδερφή της, για να πάνε στη Λευκάδα. Τα κράταγε και της τα έδωσε να πάνε στη Λευκάδα τα παιδιά. Αυτό ήταν το μήνυμα. Δεν τα έβαλε κανένας μαστροπός, δεν τα έβαλε κανένας αλήτης, δεν τα έβαλε κανένα τέρας», συμπληρώνει σχετικά με το τι έγινε με το πολυσυζητημένο έμβασμα των 50 ευρώ που βρέθηκε σε τραπεζικό λογαριασμό της μητέρας της 12χρονης.

«Μα γιατί να παραδεχτεί κάτι που δεν έκανε; Βάζω το χέρι μου στη φωτιά! Καίγομαι ολόκληρη, έχω θυσιάσει τη ζωή μου, για τα παιδιά μου και για τα εγγόνια μου. Αν, αν, λέμε μία στο εκατομμύριο το έκανε, να μείνει εκεί που είναι! Αλλά εγώ τα παιδιά θα τα έχω μαζί μου, τα παιδιά τα έχω μεγαλώσει και θέλουν εμένα μόνο κανέναν άλλο», υποστηρίζει ενώ αναφερόμενη στα εγγόνια της, δηλώνει: «Να τα πάρω, όπως τα είχα εδώ να τα πάρω. Τα έχω μεγαλώσει από τότε που γεννήθηκαν. Και η θεία να πάρει την επιμέλεια, να δούμε πώς θα γίνει, η θεία και αυτή θα πάρει τα δύο (παιδιά). Τα μεγάλα ειδικά κλαίνε πάρα πολύ, ‘πότε θα μας πάρεις από εδώ; Έλα να μας πάρεις’. Δεν με αφήνουν ούτε να τα δω».

Τέλος, σχετικά με την προφυλάκιση της 37χρονης και την αντίδραση της 12χρονης, λέει: «Ήμουν μαζί της, όλη μέρα στο Παίδων που ήταν. Μετά τα πήραν τα παιδιά εκεί (στο Χαμόγελο του Παιδιού) και δεν μας αφήνουν να πάμε. Δεν μας αφήνουν να πάμε. Εγώ μιλάω με τα παιδιά στα τηλέφωνα και ρώταγα τη μεγάλη. Λέει ''έχει πέσει μπρούμυτα γιαγιά, δεν μιλάει καθόλου, κλαίει, σπαράζει…'' Τα παιδιά που λένε ‘τα βίαζε όλα’ αν είναι δυνατόν. Θα βίαζε τα μεγάλα τα παιδιά; Αυτά θα τον σκότωναν», ευελπιστώντας πως σύντομα θα λάμψει όλη η αλήθεια στην υπόθεση φρίκης και θα τιμωρηθούν μόνο οι ένοχοι, όπως λέει.

Δείτε το βίντεο από το σημείο 16:56

ΠΗΓΗ: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση