ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ξεκατίνιασμα στο Παλάτι: Ανακοίνωσαν εγκυμοσύνη για να σαμποτάρουν Χάρι-Μέγκαν

Η βασίλισσα Ελισάβετ βρήκε μια ευχάριστη αφορμή για να… παρακάμψει τον γάμο των έκπτωτων Σάσεξ

Μια γέννα έγινε και πάλι η αφορμή να βγουν τα «μαχαίρια» μεταξύ του Μπάκιγχαμ και του έκπτωτου ζεύγους πρίγκιπα Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ, που εισπράττει την απαξίωση του παλατιού, στην τρίτη επέτειο του γάμου τους.

Η πριγκίπισσα Βεατρίκη αποκάλυψε ότι είναι έγκυος στο πρώτο παιδί της, με τον Ιταλό επενδυτή Έντο Μαπέλι Μότζι. Το τέκνο αναμένεται το φθινόπωρο, ανακοίνωσε με πάσα επισημότητα και την προσήκουσα χαρά το παλάτι.

Η αποκάλυψη ωστόσο έγινε με τρόπο εν μέρει… αμφισβητήσιμο ως προς τα κίνητρά του. Η δημοσιοποίηση για το νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας συνέπεσε με την τρίτη επέτειο του μεγαλειώδους γάμου Χάρι και Μέγκαν, τότε που όλα τα φώτα ήταν στραμμένα πάνω τους και πολλοί έβλεπαν στο πρόσωπο της πρώην ηθοποιού μια επάξια εκπρόσωπο της παράδοσης της βασιλικής δυναστείας.

Γιατί η Βεατρίκη συναίνεσε στο «μποϊκοτάζ»

Κι ενώ άλλοτε το ζεύγος θα απολάμβανε τιμές ανάλογες της πριγκιπικής τους τάξης, πλέον περνά σε δεύτερη μοίρα, τουλάχιστον για την ατζέντα της βασίλισσας. Άλλωστε και η πριγκίπισσα Βεατρίκη δεν είχε λόγο να μην συναινέσει σε ένα τέτοιο «μποϊκοτάζ»: ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ ανακοίνωσαν την εγκυμοσύνη της δούκισσας του Σάσεξ στον γάμο της αδερφής της, πριγκίπισσας Ευγενίας, που μοιραία επισκιάστηκε.

Φυσικά, η είδηση της εγκυμοσύνης της πριγκίπισσας Βεατρίκης, τιμήθηκε δεόντως από τη Βασίλισσα και τις δύο οικογένειες που δήλωσαν ιδιαιτέρως χαρούμενοι και ευτυχείς για το γεγονός, στον απόηχο του πένθους από την απώλεια του πρίγκιπα Φίλιππου τον περασμένο μήνα, σε ηλικία 99 ετών.

Το τέκνο της πριγκίπισσας Βεατρίκης θα είναι το δεύτερο εγγόνι για τον πρίγκιπα Άντριου και τη Σάρα Φέργκιουσον και το 12 δισέγγονο της Βασίλισσας, μετά και το δεύτερο παιδί που αναμένουν πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ το καλοκαίρι.

Το παιδί θα είναι 11ο στη σειρά διαδοχής του θρόνου. Αν και η μητέρα του διαθέτει πριγκιπικό τίτλο αντάξιο της γαλαζοαίματης καταγωγής της, ο πατέρας δεν διαθέτει κανέναν τίτλο.

Κι αν η μοναρχία θεώρησε ότι μια εγκυμοσύνη μπορεί να αλλάξει την ατζέντα, κακεντρεχείς δημοσιογράφοι θυμήθηκαν την επέτειο του γάμου των Σάσεξ και θεώρησαν ως «ενδιαφέρουσα σύμπτωση» την ημερομηνία της ανακοίνωσης του νέου δισέγγονου της βασίλισσας.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X