ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χάος σε πτήση - Έσπασε την πόρτα της τουαλέτας και γρονθοκόπησε αεροσυνοδό

Άλλοι επιβάτες παρενέβησαν προκειμένου να συγκρατήσουν τον 35χρονο στη θέση του και να μη γίνει εκτροπή της πτήσης

Χάος ξέσπασε σε πτήση της Thai Airways την περασμένη εβδομάδα, όταν ένας Βρετανός επιβάτης άρχισε να τα κάνει «γυαλιά καρφιά» στην τουαλέτα του αεροπλάνου, ενώ στη συνέχεια επιτέθηκε με γροθιές σε αεροσυνοδό που έσπευσε να τον συγκρατήσει.

Σύμφωνα με την Daily Mail, το περιστατικό σημειώθηκε στις 7 Φεβρουαρίου, σε αεροσκάφος που εκτελούσε το δρομολόγιο Μπανγκόκ-Λονδίνο. Σύμφωνα με μαρτυρία επιβάτιδας που κατέγραψε σε βίντεο τη βίαιη σκηνή, ο 35χρονος άνδρας βρισκόταν στην τουαλέτα όταν ξαφνικά ξεκίνησε να φωνάξει και να χτυπά με τις γροθιές του την πόρτα, σπάζοντας τους μεντεσέδες.

«Ένας μεγαλύτερος σε ηλικία επιβάτης - με το λευκό T-shirt, προσπάθησε να τον βγάλει έξω. Ξέσπασε καυγάς και κατέληξε να ρίξει γροθιά στον αεροσυνοδό. Νομίζω ότι του έσπασε τη μύτη», είπε η 22χρονη γυναίκα, που ζήτησε να μη δημοσιευτεί το όνομά της από την εφημερίδα.

Στο βίντεο ο αεροσυνοδός φαίνεται να πλησιάζει τους δύο άνδρες που τσακώνονται, προσπαθώντας να τους χωρίσει, προτού δεχθεί τη δυνατή γροθιά που τον ρίχνει στο πάτωμα της καμπίνας.

Η 22χρονη που τράβηξε το πρώτο βίντεο, κατέγραψε στη συνέχεια με το κινητό της τον Βρετανό ταραξία να φωνάζει ενώ κάθεται στη θέση του, πλαισιωμένος από επιβάτες.

Σύμφωνα με την ίδια, μετά τη γροθιά στον αεροσυνοδό, περισσότεροι επιβάτες ενεπλάκησαν προκειμένου να περιορίσουν το βίαιο ξέσπασμα του άνδρα, αφού ενημερώθηκαν από το πλήρωμα ότι αν συνέχιζε να επικρατεί χάος στην καμπίνα, θα έπρεπε να γίνει εκτροπή της πτήσης στο Ντουμπάι.

«Δύο επιβάτες κάθισαν δίπλα του και τον συγκρατούσαν στη θέση του. Έπρεπε να ανεχτούμε τις φωνές του. Ήταν πολύ προσβλητικός. Η κατάσταση ήταν πολύ άσχημη. Ορισμένοι άλλαξαν θέση και τα παιδιά μεταφέρθηκαν στο πίσω μέρος του αεροπλάνου. [Κατά την προσγείωση] ήρθε η αστυνομία και τον έβγαλε από το αεροπλάνο», λέει χαρακτηριστικά η γυναίκα.

Σύμφωνα με την Μητροπολιτική Αστυνομική Υπηρεσία του Λονδίνου, μετά την προσγείωση της πτήσης στο Χίθροου ο 35χρονος άνδρας συνελήφθη ως ύποπτος για βαριά σωματική βλάβη και έκθεση αεροσκάφους σε κίνδυνο, ενώ ένας ακόμη άνδρας (πιθανώς ο αεροσυνοδός) μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο τραυματισμένος.

 

Πηγή: protothema 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση