ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Viral η τούμπα του Μπάιντεν (vid)

Έπεσε από το ποδήλατό του, μπροστά στις κάμερες

Επική ήταν η τούμπα του Τζο Μπάιντεν, καθώς έπεσε από το ποδήλατό του μπροστά στις κάμερες.

Έκανε ποδήλατο με την Πρώτη Κυρία Τζιλ Μπάιντεν κοντά στο εξοχικό τους στο Ρέχομποθ Μπιτς του Ντέλαγουερ και είχε σταματήσει να μιλήσει με κόσμο που βρισκόταν εκεί, όταν έπεσε.

Ευτυχώς, ο πρόεδρος των ΗΠΑ δεν τραυματίστηκε από την πτώση. Μετά το περιστατικό είπε σε δημοσιογράφους «Είμαι καλά», ενώ επίσης δήλωσε ότι δυσκολεύτηκε να βγάλει τα παπούτσια του από το πεντάλ και γι' αυτό έπεσε από το ποδήλατο.

 

Αμέσως τον περικύκλωσαν οι άνδρες της ασφάλειάς του, όμως εκείνος σηκώθηκε πολύ γρήγορα. Όταν τον ρώτησαν πώς αισθάνεται, απάντησε «είμαι καλά». Ο Μπάιντεν φορούσε σορτσάκι, μπλε αθλητικά παπούτσια, ποδηλατικό κράνος και γάντια. Στη συνέχεια, ο Μπάιντεν μίλησε για περίπου 5 λεπτά με τους περαστικούς και με τους δημοσιογράφους, ανέβηκε ξανά στο ποδήλατο και έφυγε. Στη βόλτα αυτή τον συνόδευε η σύζυγός του Τζιλ, η οποία ωστόσο δεν είδε την πτώση, καθώς είχε συνεχίσει την πορεία της.

Η υγεία όλων των Αμερικανών προέδρων παρακολουθείται στενά, όμως του Μπάιντεν ακόμη περισσότερο, λόγω της ηλικίας του. Τον Νοέμβριο του 2020, ο Μπάιντεν, που είχε εκλεγεί πρόεδρος αλλά δεν είχε αναλάβει ακόμη τα καθήκοντά του, έσπασε το πόδι του ενώ έπαιζε με ένα από τα σκυλιά του, τον Μέιτζορ. Έναν χρόνο αργότερα, τον Νοέμβριο του 2021, ο γιατρός του ανέφερε ότι η υγεία του είναι καλή και ότι είναι απόλυτα ικανός να ασκεί τα καθήκοντά του.

ΠΗΓΗ: iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X