ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τσακώθηκαν και η μία έκοψε το αυτί της άλλης με τα δόντια της

Το περιστατικό, που θυμίζει την επίθεση που εξαπέλυσε ο Μάικ Τάισον στον αντίπαλό του στο ρινγκ το 1997, σημειώθηκε στη Φλόριντα

Σε... «Μάικ Τάισον» μεταμορφώθηκε μια νεαρή γυναίκα από τις ΗΠΑ που, κατά τη διάρκεια ενός άγριου καβγά με μια άλλη κοπέλα, της όρμηξε και της έκοψε με τα δόντια της ένα κομμάτι από το αυτί.

Το περιστατικό, που θυμίζει την επίθεση που εξαπέλυσε ο διάσημος πυγμάχος στον αντίπαλό του στο ρινγκ το 1997, σημειώθηκε στη Φλόριντα πριν από μερικές εβδομάδες.

Σύμφωνα με το Law and Crime Network, το γραφείο του Σερίφη της κομητείας Μπέι δέχτηκε μια κλήση για επίθεση και ξυλοδαρμό σε ένα σπίτι στην περιοχή Κάλογουεϊ στις 4 Ιουλίου.

Φτάνοντας στο σημείο, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν ότι η διεύθυνση που τους είχε δοθεί άνηκε σε σπίτι, δίπλα από το οποίο πραγματοποιούνταν ένα μεγάλο πάρτι, όπου ήταν παρόντες και ανήλικοι.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας, και αφού ξέσπασε ένας μεγάλος καβγάς στην αυλή του σπιτιού όπου γινόταν το πάρτι, η 23χρονη Μέισι Ρέγκαν (που μένει ακριβώς δίπλα) αποφάσισε να φύγει και να επιστρέψει σπίτι της. Ενώ αποχωρούσε όμως, την προσέγγισε μια άλλη κοπέλα από το πάρτι ονόματι Ντίξι Στάιλς, η οποία συνοδευόταν από τη 14χρονη ξαδέρφη της.

Η Ρέγκαν, που οπλοφορούσε, έβγαλε ένα πιστόλι 9 mm και απείλησε τις κοπέλες ζητώντας τους να την αφήσουν ήσυχη

Η 18χρονη Στάιλς κατηγόρησε τη Ρέγκαν ότι έκλεψε αλκοόλ και ηλεκτρονικά τσιγάρα από το πάρτι. Η Ρέγκαν, που οπλοφορούσε, έβγαλε ένα πιστόλι 9 mm και απείλησε τις κοπέλες ζητώντας τους να την αφήσουν ήσυχη. «Τι θα κάνεις, θα με πυροβολήσεις;» απάντησε η Στάιλς ορμώντας καταπάνω της και ρίχνοντας το όπλο στο έδαφος. Στη συνέχεια ακολούθησε συμπλοκή των δύο γυναικών με γροθιές και κλωτσιές.

«Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής, η Ρέγκαν δάγκωσε το αυτί της Στάιλς και έκοψε κομμάτι του» αναφέρε η αστυνομία για το περιστατικό, συμπληρώνοντας ότι υπήρχαν και άλλοι μικροτραυματισμοί που προκλήθηκαν από τον καβγά. Η Στάιλς «απάντησε» στο δάγκωμα χρησιμοποιώντας και εκείνη τα δόντια της στο χέρι της Ρέγκαν, και τραβώντας με δύναμη ένα από τα σκουλαρίκια της «αντιπάλου» της, με αποτέλεσμα να σκιστεί και το δικό της αυτί.

Αφού έλαβαν τις πρώτες βοήθειες, και οι δύο γυναίκες συνελήφθησαν για το περιστατικό και αντιμετωπίζουν κατηγορίες για επίθεση και πρόκληση σωματικής βλάβης.

Πηγή: protothema 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση