ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
29° Λευκωσία,
04 Αυγούστου, 2021
sport fm - listen live

«Τσάκωσαν» με...σκονάκι εξεταζόμενη για δίπλωμα οδήγησης

Η εξεταζόμενη υποψήφια οδηγός κίνησε υποψίες και αμέσως ειδοποιήθηκε το Τμήμα Ασφάλειας

Eξεταζόμενη εντοπίστηκε με «σκονάκι» κατά τη θεωρητική εξέταση υποψηφίων οδηγών, από την επιτροπή εξέτασης, στην υπηρεσία Μεταφορών και Μεταφορών και Επικοινωνιών Βορείου Τομέα Αθηνών.

Πρόκειται για αλλοδαπή υποψήφια οδηγό, η οποία ήταν εξοπλισμένη με ηλεκτρονικά μέσα.

Η εξεταζόμενη υποψήφια οδηγός κίνησε υποψίες και αμέσως ειδοποιήθηκε το Τμήμα Ασφάλειας Αμαρουσίου. Από τον επιτόπιο έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αξιωματικοί, εντοπίστηκε ειδικό σύστημα μετάδοσης των σωστών απαντήσεων. Ακολούθησε η διαδικασία της ανάκρισης και των καταθέσεων από τα στελέχη της Διεύθυνσης Μεταφορών του Βορείου Τομέα Αθηνών.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης ενημερώθηκε αμέσως για το περιστατικό από την Αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα Αθηνών Λουκία Κεφαλογιάννη, ενώ αντίστοιχα ενημερώθηκε και ο αρμόδιος Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών Βασίλης Γιαννακόπουλος.

Σε δήλωσή του ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, ανέφερε: «Δεν εφησυχάζουμε αλλά με την πολύτιμη συνεργασία και ετοιμότητα του προσωπικού μας πατάσσουμε κάθε παράνομη ενέργεια που εντοπίζεται κατά τη διενέργεια των εξετάσεων. Συγχαίρουμε τα στελέχη και στη Διεύθυνση Μεταφορών στον Βόρειο Τομέα Αθηνών για την εγρήγορση και την υπευθυνότητά τους κατά την άσκηση των καθηκόντων τους. Ως Διοίκηση βρισκόμαστε στο στάδιο της επεξεργασίας συστήματος για τη διασφάλιση του αδιάβλητου της εξεταστικής διαδικασίας, την ψηφιοποίηση και την απλοποίηση των διαδικασιών. Βελτιώνουμε την εξυπηρέτηση του πολίτη, βάζουμε οριστικό τέλος σε φαινόμενα συγκάλυψης, διαφθοράς, σε κάθε περιθώριο παρανομίας».

Πηγή: Protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση