ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τρόμος σε αγώνα επίδειξης - Αυτοκίνητο τυλίγεται στις φλόγες (Βίντεο)

Τυχεροί στην ατυχία τους ήταν ο οδηγός και ο συνοδηγός

Στιγμές τρόμου έζησαν ο οδηγός και ο συνοδηγός ενός αγωνιστικού αυτοκινήτου στην Καλιφόρνια των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, όταν αυτό τυλίχθηκε αναίτια στις φλόγες.

Το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια εκδήλωσης, στην οποία οι πιο τυχεροί θα είχαν την ευκαιρία να βρεθούν στη θέση του συνοδηγού ενός drift car.

Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και ο Kevin Darwish, ο οποίος βρέθηκε στο πλευρό του επαγγελματία οδηγού James Deane, απολαμβάνοντας τις περίτεχνες… πιρουέτες πάνω στην καυτή άσφαλτο.

Τα πράγματα, ωστόσο, δεν εξελίχθησαν όπως θα περίμενε κανείς, καθώς εξαιτίας κάποιας μηχανικής βλάβης -πιθανότατα διαρροής καυσίμου- το αυτοκίνητο τυλίχθηκε μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα στις φλόγες.

Παρά τον ελάχιστο χρόνο αντίδρασης που είχαν στη διάθεσή τους, ο οδηγός και ο συνοδηγός έδειξαν την απαραίτητη ψυχραιμία, λύνοντας τις ζώνες ασφαλείας και εγκαταλείποντας το αυτοκίνητο πριν οι φλόγες επεκταθούν στο εσωτερικό του.

Το όλο περιστατικό κατέγραψαν και οι κάμερες που ήταν τοποθετημένες στο εσωτερικό του αγωνιστικού αυτοκινήτου, αποκαλύπτοντας ότι μάλλον από τύχη δεν υπήρξε κάποιος σοβαρός τραυματισμός.

Αν μάλιστα ο οδηγός ή συνοδηγός δεν είχαν καταφέρει να απεγκλωβιστούν, τότε τα πράγματα θα μπορούσαν να έχουν μια πολύ διαφορετική κατάληξη.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο οδηγός του αγωνιστικού αυτοκινήτου έσπευσε να ενεργοποιήσει το σύστημα πυρόσβεσης, ωστόσο, η κίνηση αυτή δεν ήταν αρκετή ώστε να αποτρέπει την ταχύτατη εξάπλωση της φωτιάς.

Πηγή: carandmotor

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση