ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τρομερό τροχαίο - Γυναίκα απανθρακώθηκε μέσα στο αυτοκίνητό της (pic)

Βρέθηκε στο αντίθετο ρεύμα η 67χρονη

Τρομερό τροχαίο δυστύχημα με μετωπική σύγκρουση λεωφορείου με αυτοκίνητο είχε σαν αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο 67χρονης.

Το τροχαίο σημειώθηκε επί της Εθνικής Οδού Λιβαδειάς - Άμφισσας στο ύψος του Χρισσού όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες το ΙΧ με οδηγό μια 67χρονη, συγκρούστηκε μετωπικά με λεωφορείο που μετέφερε Κινέζους τουρίστες από τους Δελφούς.

Αποτέλεσμα της σφοδρής σύγκρουσης ήταν το ΙΧΕ να ανατραπεί και να πάρει φωτιά, ενώ η άτυχη γυναίκα εγκλωβίστηκε σε αυτό και βρήκε τραγικό θάνατο. Μάλιστα σύμφωνα με το lamiareport.gr, μπροστά πήγαινε άλλο IX στο οποίο επέβαινε η κόρη της 67χρονης.

Επίσης από το λεωφορείο, πέντε από τους 34 επιβάτες του φέρεται να τραυματίστηκαν ελαφρώς και να μεταφέρθηκαν προληπτικά στο Νοσοκομείο Άμφισσας για πρώτες βοήθειες και εξετάσεις.

Στο σημείο μετέβησαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής, συνολικά 14 άτομα με 5 οχήματα, ενώ εκλήθη και η 7η ΕΜΑΚ που δε χρειάστηκε τελικά να επέμβει.

Προανάκριση για το τροχαίο δυστύχημα διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Άμφισσας, που έκλεισε την κυκλοφορία στο σημείο, η οποία και διεξάγεται από εναλλακτική οδό μέσω του χωριού.

ΠΗΓΗ: reader.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση