ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τρελό! Σκηνοθέτησε τον θάνατό της στο Facebook λόγω... χρεών

Η σοκαριστική ανάρτηση και τα λεφτά που ακόμη δεν έχουν πληρωθεί

Μια μητέρα από την Ινδονησία έφτασε στο σημείο να σκηνοθετήσει τον ίδιο της τον θάνατο στο Facebook προκειμένου να αποφύγει να πληρώσει το χρέος της σε μια άλλη γυναίκα! Γνωστή μόνο ως «L», η γυναίκα φέρεται να χρωστούσε ένα άγνωστο ποσό στη συνεργάτιδά της Maya Gunawan, με τα χρήματα να έπρεπε να καταβληθούν στις 20 Νοεμβρίου.

Η L δεν μπόρεσε να αποπληρώσει το ποσό την ημερομηνία εκείνη και ζήτησε από την Gunawan να της δώσει μια παράταση μέχρι τις 6 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με τη Daily Star. Η ημέρα εκείνη έφτασε και πέρασε και η Gunawan βρέθηκε μπροστά σε μια σοκαριστική ανάρτηση όταν μπήκε στο Facebook στις 12 Δεκεμβρίου. Εκεί ανακάλυψε ότι η κόρη της L ανακοίνωνε τον θάνατο της μητέρας της σε ένα τροχαίο δυστύχημα.

Η ανάρτηση ανέφερε ότι η L είχε πεθάνει σε ένα περιστατικό πάνω σε μια γέφυρα κοντά στο σπίτι της στο Medan, στη Βόρεια Σουμάτρα. Ανακοίνωνε επίσης ότι η κηδεία θα γινόταν 370 μίλια μακριά στην πόλη Banda Aceh.

Στο Facebook υπήρχε και η φωτογραφία ενός «πτώματος», τυλιγμένου με ένα σεντόνι και μια άλλη εικόνα από νοσοκομείο. Δύο επιπλέον φωτογραφίες έδειχναν την L με κλειστά τα μάτια, παριστάνοντας τη… νεκρή.

Η κόρη φέρεται πάντως να παραδέχτηκε ότι όλα στην ανάρτηση ήταν ψέματα, υποστηρίζοντας ότι η μητέρα της είχε χακάρει τον λογαριασμό της στο Facebook.

Μιλώντας σε τοπικά μέσα ενημέρωσης, η Gunawan υποστήριξε ότι δεν απευθύνθηκε στην αστυνομία. Πρόσθεσε ότι περιμένει ακόμη να πληρωθεί το ποσό που της χρωστάει, όμως οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν μπορεί πλέον να τη βρει…

ΠΗΓΗ: newsbeast.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση