ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τραγωδία: Γνωστή ογκολόγος πυροβόλησε το μωρό της

Μετά έβαλε τέλος στη ζωή της

Διακεκριμένη ογκολόγος από την Νέα Υόρκη φέρεται να αυτοκτόνησε αφού πυροβόλησε το μώρο της, μια συγκλονιστική υπόθεση που έχει πυροδοτήσει έρευνες γύρω από τα αίτια της τραγωδίας.

Η δρ Κρίσταλ Κασκέτα, 40 ετών, ειδικός αιματολογίας-ογκολογίας στο νοσοκομείο Mount Sinai, πέθανε από αυτοτραυματισμό γύρω στις 7 το πρωί, αφού προφανώς πυροβόλησε το παιδί της, σύμφωνα με το ABC 7.

«Η προκαταρκτική έρευνα αποκάλυψε ότι περίπου στις 7:00 π.μ., η Krystal Κασκέτα μπήκε στο δωμάτιο του παιδιού της και πυροβόλησε το μωρό της και στη συνέχεια έστρεψε το όπλο στον εαυτό της», ανέφερε η πολιτειακή αστυνομία σε ανακοίνωσή της.

Το περιστατικό συνέβη στο σπίτι της στο Σόμερς, ένα σπίτι αξίας 1 εκατομμυρίου δολαρίων που μοιραζόταν με τον σύζυγό της, τον 37χρονο επιχειρηματία, Τιμ Τάλτι, σύμφωνα με την Daily Mail.

Παραμένει ασαφές πόσο χρονών ήταν το παιδί, αλλά οι αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υποδηλώνουν ότι το μωρό γεννήθηκε γύρω στον Μάρτιο.

Η Κρίσταλ Κασκέτα, παραλαμβάνει βραβείο για τις ιατρικές της υπηρεσίες

Ποια ήταν η επιφανής ογκολόγος που αυτοκτόνησε

Η Κασκέτα αποφοίτησε από το Albany Medical College, σύμφωνα με το βιογραφικό της στην ιστοσελίδα του Mt. Sinai, όπου της απονεμήθηκε βραβείο για τη συμπόνια που έδειχνε όταν αντιμετώπιζε ασθενείς.

Ολοκλήρωσε την ειδικότητά της στην Ιατρική Σχολή Hofstra North Shore LIJ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο North Shore, όπου κέρδισε παρόμοιο βραβείο.

Στο Mt. Sinai, η επιφανής ογκολόγος ειδικεύτηκε στην έρευνα για τον καρκίνο του μαστού.

Με τον σύζυγό της παντρεύτηκαν το 2019 σε μια πολυτελή τελετή στο Μπρούκλιν. Ο σύζυγός της μάλιστα είναι ιδοκτήτης εταιρείας που φτιάχνει μπάρες πρωτεΐνης και σύμφωνα με την ιστοσελίδα τηε εταιρείας, Κασκέτα είχε βοηθήσει με το ιατρικό και επιστημονικό της υπόβαθρο στη δημιουργία του προϊόντος.

 

Η Κρίσταλ Κασκέτα με τον επιχειρηματία σύζυγό της

«Οι πιο κοντινοί άνθρωποι της Κρίσταλ θα σας πουν ότι το να είναι γιατρός είναι στο DNA της», αναφέρει η ιστοσελίδα της εταιρείας Talty Bars. «Η ίδια η Κρίσταλ θα σας πει ότι ήθελε να γίνει γιατρός από τότε που θυμάται τον εαυτό της- ότι ακόμη και ως παιδί την έβρισκε κανείς να τυλίγει τις κούκλες της με γάζες».

«Όταν η Κρίσταλ ήταν στην 8η δημοτικού, η καλύτερη φίλη της μητέρας της πέθανε από καρκίνο του μαστού. Ήταν αυτό το γεγονός που άλλαξε τη ζωή της και βοήθησε την Κρίσταλ να αποφασίσει ότι η Ογκολογία θα ήταν η ειδικότητά της».

«Η Κρίσταλ είναι μανιώδης δρομέας και λάτρης της γυμναστικής και κατανοεί τις ανάγκες για ''καύσιμα'' από καθαρά και νόστιμα συστατικά. Είναι τιμή μας να έχουμε μια τόσο εξαιρετική γυναίκα ως μέλος της οικογένειας της Talty Bar»,γράφει ο ιστότοπος της εταιρείας.

Πηγή: iefimerida 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση