ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τραγωδία! Έπεσε από γκρεμό μετά την πρόταση γάμου

Τραγική κατάληξη είχε η ρομαντική πρόταση γάμου για ένα ζευγάρι στην Τουρκία

Τραγική κατάληξη είχε η ρομαντική πρόταση γάμου για ένα ζευγάρι στην Τουρκία, καθώς η γυναίκα γλίστρησε και έπεσε από έναν γκρεμό ύψους 32 μέτρων, χάνοντας τη ζωή της.

Η Γεσίμ Ντεμίρ και ο νέος αρραβωνιαστικός της Νιζαμετίν Γκουρσού, επρόκειτο να γιορτάσουν το σημαντικό γεγονός με ένα πικ νικ στο ηλιοβασίλεμα, όταν η 39χρονη έπεσε από ύψος 32 μέτρων από τον απότομο βράχο στο Κανακαλέ, μια πόλη στη βορειοδυτική Τουρκία, στις 6 Ιουλίου.

«Έχασε την ισορροπία της και έπεσε στο γκρεμό»

Η Ντεμίρ αρχικά επέζησε από την πτώση αλλά αργότερα υπέκυψε στα τραύματά της

Ο ενθουσιασμένος μέλλοντας γαμπρός μόλις είχε κάνει την πρόταση γάμου και είχε επιστρέψει στο αυτοκίνητο για να πάρει τα φαγητά και τα ποτά για το πικ νικ όταν άκουσε μια κραυγή. Έτρεξε αμέσως στο γραφικό σημείο του βράχου στο ακρωτήριο Πολέντε και ανακάλυψε με τρόμο ότι η αρραβωνιαστικιά του είχε πέσει στο γκρεμό.

Όπως δήλωσε στα τουρκικα μέσα ενημέρωσης είχαν επιλέξει το συγκεκριμένο σημείο για να αρραβωνιαστούν γιατί πίστευαν ότι θα ήταν ρομαντικό. «Το επιλέξαμε για να έχουμε μια ρομαντική ανάμνηση μετά την πρόταση γάμου. Ήπιαμε λίγο αλκοόλ. Όλα συνέβησαν πολύ ξαφνικά. Έχασε την ισορροπία της και έπεσε κάτω» δήλωσε ο Γκουρσού.

Η Ντεμίρ αρχικά επέζησε από την πτώση αλλά αργότερα υπέκυψε στα τραύματά της. Ο μέλλοντας γαμπρός κάλεσε αμέσως βοήθεια, αλλά μετά από 45 λεπτά προσπαθειών ανάνηψης, οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο της μέλλουσας συζύγου του.

Φίλοι της τραγικής γυναίκας δήλωσαν στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι ο γκρεμός όπου συνέβη το ατύχημα ήταν ένα σημείο όπου πήγαιναν πολλοί άνθρωποι για να παρακολουθήσουν το ηλιοβασίλεμα. «Αυτό είναι να μέρος όπου όλοι έρχονται και παρακολουθούν το ηλιοβασίλεμα» είπαν. «Ωστόσο, οι δρόμοι είναι πολύ κακοί και δεν υπάρχει καμία προφύλαξη στην άκρη του γκρεμού. Εδώ θα πρέπει να γίνει ένας φράχτης, θα πρέπει να ληφθούν προφυλάξεις» πρόσθεσαν.

Ο γκρεμός αποκλείστηκε μετά τον θάνατο της Ντεμίρ και καθώς οι αρχές διερευνούσαν την υπόθεση. Η περιοχή άνοιξε ξανά «με ελεγχόμενο τρόπο» μόλις στις 15 Ιουλίου.

ΠΗΓΗ: iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση