ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τραγικός θάνατος 5χρονης - Τη μαστίγωσαν ανελέητα ο παππούς και η γιαγιά της

Το παιδάκι, είχε υποστεί ξυλοδαρμό για περισσότερο από δύο μήνες

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η αδιανόητη πράξη, ζευγαριού από το Σικάγο, που μαστίγωσε μέχρι θανάτου την 5χρονη εγγονή του, επειδή αφόδευσε πάνω της.

Το άτυχο κοριτσάκι, μαστιγώθηκε βάναυσα, 12 φορές, με ζώνη, με τον παππού της να αναφέρει ότι ήταν «περισσότερο σκληρός από ότι έπρεπε» κατά την μοιραία επίθεση. Οι εισαγγελείς του Ιλινόις αποκάλυψαν τη Δευτέρα ασύλληπτες λεπτομέρειες σχετικά με τη δολοφονία της 5χρονης Jada Moore στις 14 Ιουλίου, λέγοντας στο ακροατήριο ότι το κορίτσι είχε υποστεί ξυλοδαρμούς για περισσότερο από δύο μήνες, αφήνοντάς το με σοβαρές κακώσεις που συνήθως παρατηρούνται σε θύματα τροχαίων δυστυχημάτων, όπως μεταδίδει η New York Post, (που επικαλείται το NBC Chicago).

Οι παππούδες, Klent Elwoods, 62 ετών, και η σύζυγός του, Lisa Jones, 57 ετών, από το Park Forest, συνελήφθησαν και κατηγορούνται για φόνο πρώτου βαθμού για το θάνατο της Jada, τον οποίο το γραφείο του ιατροδικαστή της κομητείας Cook έκρινε ως ανθρωποκτονία που προκλήθηκε από πολλαπλούς τραυματισμούς λόγω παιδικής κακοποίησης.

Οι παππούδες, Klent Elwoods, 62 ετών, και η σύζυγός του, Lisa Jones, 57 ετών, από το Park Forest, συνελήφθησαν και κατηγορούνται για φόνο πρώτου βαθμού για το θάνατο της Jada,

Επειδή «λερώθηκε»

Το φρικτό έγκλημα ήρθε στο φως όταν η αστυνομία και οι νοσοκόμοι κλήθηκαν στο σπίτι του ζευγαριού από τους ίδιους. Ο παππούς ήταν το άτομο που κάλεσε το 100, παραδεχόμενος με ωμότητα: «Χτυπούσα τη μικρή μου εγγονή και τώρα δεν ανταποκρίνεται».

Οι αστυνομικοί βρήκαν τη μικρή Jada «ξαπλωμένη στον καναπέ και εντελώς γυμνή». Οι διασώστες έκαναν ΚΑΡΠΑ στο παιδί πριν μεταφερθεί αεροπορικώς στο νοσοκομείο, όπου πέθανε την επόμενη μέρα.

Ο παππούς φέρεται να είπε στην αστυνομία ότι άρχισε να χτυπάει την Jada αφού λέρωσε το εσώρουχό της.

Όταν η γιαγιά ρωτήθηκε από την αστυνομία, γιατί χτύπησαν το παιδί είπε ότι η εγγονή τους «είχε ιστορικό με το να λερώνεται».

Από την έρευνα στο σπίτι των υπόπτων βρέθηκαν ένα ζευγάρι λερωμένα παιδικά εσώρουχα, μια ζώνη, μια συμβολαιογραφική επιστολή της μητέρας της Jada που έδινε στους παππούδες την επιμέλεια για το σχολείο και τις ιατρικές αποφάσεις, καθώς και ένα ημερολόγιο με τέσσερις ημερομηνίες σημειωμένες τον Ιούνιο που υποτίθεται ότι έδειχναν πότε η Jada είχε αφοδεύσει τον εαυτό της.

Οι εισαγγελείς ανέφεραν στο δικαστήριο ότι και οι δύο παππούδες φέρονται να παραδέχθηκαν ότι χτυπούσαν την Jada σε τακτική βάση με μια ζώνη, τα γυμνά τους χέρια και ένα παπούτσι.

Η αυτοψία διαπίστωσε ότι το κοριτσάκι ήταν καλυμμένο από την κορυφή ως τα νύχια με «μώλωπες, εκδορές και ουλές σε διάφορα στάδια επούλωσης».

Η Jada είχε επιπλέον εγκεφαλική αιμορραγία. Οι ξυλοδαρμοί είχαν ξεκινήσει μόλις ένα μήνα μετά την παραμονή της Jada στους παππούδες της, οι οποίοι την είχαν πάρει στις αρχές Απριλίου, υποσχόμενοι να δώσουν στην 5χρονη μια καλύτερη ζωή, αφού η μητέρα της, που ζει στην Ατλάντα αντιμετώπιζε δυσκολίες και αδυνατούσε να τη μεγαλώσει.

ΠΗΓΗ: in.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση