ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τραγικό! Άντρας έμεινε για 5 ώρες μέσα σε σακούλα πτωμάτων σε γραφείο τελετών

Οι γιατροί τον δήλωσαν καταλάθος νεκρό

Ένα τραγικό λάθος σημειώθηκε σε νοσοκομείο της Βραζιλίας, αφού οι γιατροί δήλωσαν ως νεκρό έναν άντρα που ήταν ζωντανός, με αποτέλεσμα εκείνος να μείνει για 5 ώρες μέσα σε σακούλα πτωμάτων και να καταλήξει σε γραφείο τελετών.

Πρόκειται για τον 62χρονο Jose Ribeiro da Silva που νοσεί από καρκίνο στο στόμα και λαμβάνει σχετική θεραπεία, ο οποίος νοσηλεύονταν στο νοσοκομείο Hospital Estadual do Centro-Norte που βρίσκεται στο νοσοκομείο Goiano.

Σύμφωνα με τη nypost.com, ο άνδρας ήταν στο νοσοκομείο για θεραπεία στις 29 Νοεμβρίου και όταν πήγε ο γιατρός για να χορηγήσει τα φάρμακα, διαπίστωσε ότι ο άνδρας δεν ανέπνεε από το στόμα. Έτσι, τον δήλωσε νεκρό, αγνοώντας ότι ο ασθενής έπαιρνε ανάσες από μια τρύπα στο λαιμό του, αφού είχε υποβληθεί σε τραχειοτομή.

Έτσι, οι γιατροί τον έβαλαν σε σακούλα πτωμάτων και τον παρέλαβε γραφείο τελετών, ενώ ειδοποιήθηκε η οικογένεια του, πως είχε καταλήξει, λόγω επιπλοκών του καρκίνου και μάλιστα της έδωσαν πιστοποιητικό θανάτου. Παρόλα αυτά, στο γραφείο ένας υπάλληλος άνοιξε τη σακούλα για να προχωρήσει στις κατάλληλες ενέργειες προετοιμασίας του πτώματος για την κηδεία και ήρθε αντιμέτωπος με ένα ανατριχιαστικό θέαμα.

Ο Jose Ribeiro da Silva είχε ορθάνοιχτα μάτια και ανέπνεε, ενώ φέρεται μέχρι στιγμής να μην ήταν περίπτωση νεκροφάνειας, αλλά λάθος εκτίμησης του γιατρού, αν και δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες μέχρι στιγμής.

Η οικογένεια του λοιπόν, ενημερώθηκε ότι ο νεκρός ήταν τελικά ζωντανός και υπέβαλε μήνυση προς το νοσοκομείο, ενώ οι αρχές άφησαν ελεύθερο τον γιατρό που βρήκε «νεκρό» τον άντρα και στη συνέχεια επιβεβαίωσε τον «θάνατο» του.

ΠΗΓΗ: newsbeast.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση