ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τον συνέλαβαν για ευνουχισμό - Δούλευε μέσω Dark Web (Pic)

Οι αξιωματικοί βρήκαν τον 53χρονο στο κρεβάτι με μια πετσέτα πάνω στη βουβωνική του χώρα, ενώ αιμορραγούσε

Αντιμέτωποι με μια πρωτοφανή υπόθεση «αυτοσχέδιου» ευνουχισμού με δράστη έναν 74χρονο άνδρα, βρέθηκαν αστυνομικοί στη Φλόριντα των ΗΠΑ.

Στον 74χρονο Γκάρι βαν Ρίσγουικ απαγγέλθηκαν κατηγορίες για κακούργημα δευτέρου βαθμού, για την άσκηση ιατρικής χωρίς άδεια που οδήγησε σε σωματική βλάβη.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι του 74χρονου, στην πόλη Σέμπρινγκ, αφού πρώτα κάποιος που βρισκόταν στο ακίνητο τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση και το έκλεισε, χωρίς να αναφέρει κάτι.

Ενώπιον των αστυνομικών, ο 74χρονος εξήγησε ότι προσπάθησε να αφαιρέσει τους όρχεις ενός 53χρονου άνδρα, τον οποίο γνώρισε μέσω του Dark Web και συγκεκριμένα σε ιστοσελίδα σχετική με «άτομα που έχουν φετίχ ευνουχισμού».

«Είπε στο θύμα ότι στο παρελθόν είχε ευνουχίσει ζώα και πως είχε αφαιρέσει έναν από τους δικούς του όρχεις το 2012», αναφέρουν σε ανάρτησή τους μέσω Facebook, οι Αρχές.

«Οι αξιωματικοί βρήκαν τον 53χρονο στο κρεβάτι με μια πετσέτα πάνω στη βουβωνική του χώρα, ενώ αιμορραγούσε. Κοντά του υπήρχε ένα ροζ δοχείο, μέσα στο οποίο βρίσκονταν τα δύο μέλη του σώματός του. Το θύμα διακομίστηκε αρχικά σε νοσοκομείο και μετά σε περιφερειακό ιατρικό κέντρο και νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση», σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του Independent, δεν έχει διευκρινιστεί κατά πόσο υποβλήθηκε σε επανατοποθέτηση των όρχεών του.

Ο Ρίσγουικ κατέθεσε μάλιστα ότι πριν αρκετά χρόνια είχε αποπειραθεί έναν ανάλογο ευνουχισμό σε άνδρα, μέσα σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, αλλά απέτυχε.

Πηγή: CNN.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X