ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Την σκότωσε με πυροσβεστήρα και πέταξε το πτώμα της σε εργοτάξιο

Θύτης και θύμα εργάζονταν σε εστιατόρια στην ίδια πόλη αλλά δεν έχει γίνει γνωστό αν γνώριζαν ο ένας τον άλλον

Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες για τον θάνατο μιας 27χρονης γυναίκας στην Καλιφόρνια, η οποία σύμφωνα με την αστυνομία ξυλοκοπήθηκε βάναυσα μέχρι θανάτου με πυροσβεστήρα. Στη συνέχεια ο δράστης πέταξε το άψυχο σώμα της.

Ο 26χρονος Dino Rojas-Moreno, κατηγορήθηκε την Παρασκευή για τη δολοφονία της Tatum Goodwin, το πτώμα της οποίας βρέθηκε στις 12 Νοεμβρίου κοντά στο εστιατόριο Carmelita’s στη Laguna Beach της Καλιφόρνιας, όπου εργαζόταν.

«Το πτώμα της βρισκόταν κάτω από έναν φράχτη με αλυσίδες σε ένα εργοτάξιο και στο κεφάλι της είχε τοποθετηθεί ένας σάκος άμμου», αποκάλυψαν οι εισαγγελείς.

Ο Rojas-Moreno, ο οποίος συνελήφθη την Τετάρτη εργαζόταν ως μπάρμαν. Ο φερόμενος ως δράστης κατηγορείται ότι χρησιμοποίησε έναν πυροσβεστήρα ως όπλο στη δολοφονία της Goodwin.

Σύμφωνα με την κατάθεση, ο Rojas-Moreno πλησίασε για πρώτη φορά την άτυχη κοπέλα σε ένα πάρκινγκ γύρω στη 1 π.μ. και της επιτέθηκε κοντά στο σταθμευμένο αυτοκίνητό της. «Ο Rojas-Moreno στη συνέχεια την έσυρε με τη βία στο πίσω μέρος του πάρκινγκ, σε ένα μικρό δρομάκι και σε μια απομονωμένη περιοχή πίσω από έναν κινηματογράφο που ήταν υπό κατασκευή και άρχισε να την χτυπάει άγρια», αναφέρει το κατηγορητήριο.

Την επόμενη ημέρα ο Rojas-Moreno δεν εμφανίστηκε στη δουλειά του και ισχυρίστηκε ότι του είχαν «επιτεθεί».

Θύτης και θύμα εργάζονταν σε εστιατόρια στην ίδια πόλη αλλά δεν έχει γίνει γνωστό αν γνώριζαν ο ένας τον άλλον.

 

Ο Rojas-Moreno

«Είναι σπαρακτικό το γεγονός ότι μια νεαρή γυναίκα με όλο το μέλλον μπροστά της έχασε με τόσο βάναυσο τρόπο τη ζωή της και στη συνέχεια την πέταξαν σαν να μην είχε ποτέ σημασία η ζωή της. Η εισαγγελία θα διασφαλίσει ότι θα αποδοθεί δικαιοσύνη», είπε ο εισαγγελέας.

Πηγή: in.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση