ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τη σκότωσε και έκρυψε τη σορό της - Ομολόγησε μετά από 9 χρόνια (vid)

Η στιγμή που βρίσκουν το πτώμα

Τα λείψανα νεαρής γυναίκας, που αγνοούνταν εδώ και εννέα χρόνια, βρήκε η ισπανική αστυνομία πίσω από έναν τοίχο στο παλιό της διαμέρισμα.

Η 22χρονη Σιμπόρα Γκαγκάνι εξαφανίστηκε πριν από εννέα χρόνια μετά τον χωρισμό της από τον φίλο της, αλλά η αστυνομία του Τορεμολίνος εγκατέλειψε τις έρευνες όταν δεν βρήκε τίποτα.

Ωστόσο, ο πρώην σύντροφός της συνελήφθη τον περασμένο μήνα για τη δολοφονία της νυν συντρόφου του, γνωστής μόνον ως Πάολα.

Συγκεκριμένα, ο δράστης, Μάρκο Γκάιο Ρομέο, συνελήφθη στις 17 Μαΐου για τη δολοφονία της Πάολα, μιας 28χρονης από την Ιταλία, αφού εθεάθη να μπαίνει και να βγαίνει από το σπίτι της. Η Πάολα φέρεται να μαχαιρώθηκε 14 φορές από τον Ρομέο, πατέρα ενός από τα τρία παιδιά της.

Είδε στον τοίχο την αφίσα της εξαφανισμένης πρώην συντρόφου του και ομολόγησε πως τη σκότωσε

Κατά την άφιξή του στο αστυνομικό τμήμα της πόλης, είδε τη φωτογραφία της Ιταλοαλβανής σε έναν πίνακα ανακοινώσεων από την εξαφάνισή της στις 7 Ιουλίου 2014 και φέρεται να ομολόγησε αυθόρμητα τη δολοφονία της.

Σύμφωνα με δήλωση αξιωματούχου της κεντρικής κυβέρνησης, ισχυρίστηκε ότι έριξε τα λείψανα της 22χρονης σε οξύ, πριν τα βάλει σε ένα κουτί μέσα στον τοίχο.

Λίγο αργότερα, η αστυνομία άνοιξε εκ νέου την έρευνα για τη Σιμπόρα.

Η στιγμή που οι ισπανικές αρχές βρίσκουν τα λείψανα

Μέλη της Μονάδας Ειδικών και Βίαιων Εγκλημάτων της Εθνικής Αστυνομίας επιθεώρησαν το διαμέρισμα όπου το ζευγάρι ζούσε μαζί πριν από την εξαφάνιση.

Το διαμέρισμα, το οποίο είχε ήδη ερευνηθεί στο πλαίσιο της αρχικής έρευνας, βρισκόταν στη γειτονιά El Calvario στο Torremolinos.

Αφού παρατήρησαν ότι οι γραμμές μέσα από τα πλακάκια του δαπέδου εκατέρωθεν αυτού που θεωρήθηκε ότι ήταν μόνο ένας τοίχος ήταν ασυνεπείς, οι αστυνομικοί χρησιμοποίησαν ένα σύστημα ακτίνων Χ για να εντοπίσουν ένα ξύλινο κιβώτιο, κρυμμένο ανάμεσα σε δύο τοίχους. Μέσα στο κιβώτιο το πτώμα ήταν κατανεμημένο ανάμεσα σε σακούλες απορριμμάτων, με την αστυνομία να βρίσκει επίσης ένα μπουκέτο λουλούδια.

Δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί η ταυτότητα των λειψάνων από τα τεστ DNA που πραγματοποιήθηκαν.

ΠΗΓΗ: iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X