ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τι ήθελε να πει η Μελόνι με τα μελόνι - Η viral ανάρτησή της

Η προκλητική ανάρτηση της Τζόρτζια Μελόνι

Η νέα -όπως όλα δείχνουν- πρωθυπουργός της Ιταλίας, Τζόρτζια Μελόνι, λίγο πριν κλείσουν χθες οι κάλπες κατάφερε να γίνει ξανά viral με μια... ακατανόητη για πολλούς, σίγουρα αχρείαστη κατά την κρίση των περισσοτέρων και κάπως αταίριαστη κίνηση.

Η Τζόρτζια Μελόνι αποφάσισε να υποδεχθεί τη διαφαινόμενη (ήταν αργά το απόγευμα, δεν είχαν κλείσει οι κάλπες) νίκη της με ένα προκλητικό βιντεάκι.

Η πρόεδρος του κόμματος «Aδέρφια της Ιταλίας» ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok ένα βίντεο με την ίδια να κρατά στα χέρια της δύο πεπόνια, στο ύψος του στήθους της, και να κοιτά προκλητικά την κάμερα, κλείνοντας το μάτι και λέγοντας «τα είπα όλα».

Τα πεπόνια, «μελόνι» στα ιταλικά, είναι ο όρος στην αργκό με την αποκαλούνται και τα γυναικεία στήθη.

 

@giorgiameloni_ufficiale

25 settembre: ho detto tutto.

♬ suono originale - Giorgia Meloni

 

«Μελόνι σημαίνει πεπόνια και στην ιταλική αργκό στήθος. Η Τζόρτζια Μελόνι, στο δρόμο για να γίνει η πρώτη γυναίκα πρωθυπουργός της Ιταλίας [...] μοιράστηκε αυτό με τους followers της στο Instagram», έγραψε και η Σίλβια Σιορίλι Μπορέλι, ανταποκρίτρια των FT στη Ρώμη, προσπαθώντας να εξηγήσει στο διεθνές κοινό τι μπορεί να ήθελε να πει η Μελόνι.

 

 

Θρίαμβος στις εκλογές στην Ιταλία για τη Μελόνι

Η συμμαχία που σχημάτισε η Μελόνι με το άλλο κόμμα της ιταλικής ακροδεξιάς, τη Λέγκα του Ματέο Σαλβίνι, και με τη Φόρτσα Ιτάλια (FI), τη δεξιά παράταξη του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, συγκεντρώνει περί το 44% των ψήφων και αναμένεται να εξασφαλίσει απόλυτη πλειοψηφία των εδρών, τόσο στη Βουλή, όσο και στη Γερουσία.

Η παράταξη που ίδρυσε στα τέλη του 2012 η Τζόρτζια Μελόνι με συνοδοιπόρους της διαφωνούντες του μπερλουσκονισμού ξεπέρασε το Δημοκρατικό Κόμμα (PD) του Ενρίκο Λέτα, που δεν κατάφερε να φράξει τον δρόμο της άκρας δεξιάς και πέφτει κάτω από το φράγμα του 20% των ψήφων, με φόντο τη συγκριτικά χαμηλή συμμετοχή του εκλογικού σώματος στη διαδικασία (64,07%, από 73,86% το 2018).

Η αντιπρόεδρος του PD Ντέμπορα Σερατσιάνι αναγνώρισε τη «νίκη της δεξιάς υπό την Τζόρτζια Μελόνι», κάνοντας λόγο για «βραδιά θλίψης για τη χώρα».

ΠΗΓΗ: iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση