ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
16° Λευκωσία,
01 Δεκεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

Θύελλα προκαλεί η Μις Σερβία: Σχημάτισε το σύμβολο της Μεγάλης Αλβανίας

Την επίμαχη φωτογραφία δημοσίευσε η Μις Αλβανία με τη φράση «Εμπρός Αλβανία»

Με αντιδράσεις και αποδοκιμασίες κατακλείστηκαν τα σερβικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης καθώς η Μις Σερβία πόζαρε με συναδέλφισσές της, σχεδιάζοντας με τα χέρια της το σύμβολο του δικέφαλου αετού, που είναι το σύμβολο της Μεγάλης Αλβανίας, γράφουν τα μέσα ενημέρωσης της Σερβίας.

«Αποτελεί πρόκληση»

Οπως σημειώνει η σερβική Blic, η Βαλεντίνα Πέτροβιτς φωτογραφήθηκε με τις καλλονές από την Αλβανία, το Κοσσυφοπέδιο και το Μαυροβούνιο και αυτή η σκηνή προκάλεσε χιονοστιβάδα σχολίων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Την επίμαχη φωτογραφία (κάτω) δημοσίευσε η Μις Αλβανία με τη φράση «Εμπρός Αλβανία».

Η B92.net ζήτησε από τη Βέσνα ντι Βίντσα, η οποία είναι πρόεδρος του οργανισμού Miss Serbia, να πάρει επίσημη θέση για την κίνηση της εκπροσώπου της Σερβίας.

Η Βίντσα επισήμανε ότι είναι πολύ σημαντική και η εξήγηση της Βαλεντίνα Πέτροβιτς γι’ αυτό που συνέβη.

«Είναι μεγάλη απογοήτευση για εμάς που εκπροσωπούμε τη Μις Σερβία στον Miss Intercontinental. Φυσικά σοκαριστήκαμε όταν είδαμε αυτήν τη φωτογραφία και ήρθαμε αμέσως σε επαφή με τη Βαλεντίνα. Το πλαίσιο και η εξήγησή της είναι σημαντικά. Είναι το πιο εύκολο να καταδικάσουμε αμέσως», είπε η Βίντσα και πρόσθεσε ότι η κοπέλα βρίσκεται υπό τεράστιο άγχος.

«Σκεφτόμαστε να την αποσύρουμε»

«Βρίσκεται σε πραγματικά μεγάλο άγχος λόγω της απερισκεψίας της και της απώλειας συγκέντρωσής της. Δημοσίευσε αμέσως τη συγγνώμη της και τις τύψεις της στο προφίλ της στο Instagram. Σκεφτόμαστε να την αποσύρουμε από αυτόν τον διαγωνισμό» ανέφερε.

H Βαλεντίνα Πέτροβιτς με το στέμμα της Μις Σερβίας

Επισήμανε επίσης ότι η ομορφιά δεν πρέπει να πολιτικοποιείται.

«Κανείς δεν θέλει την πολιτικοποίηση της ομορφιάς, ειδικά σε διεθνές επίπεδο. Είμαι σίγουρη ότι αυτό δεν το θέλει ούτε η διοργάνωση Miss Intercontinental με την οποία βρισκόμαστε σ’ επαφή», κατέληξε η επικεφαλής του οργανισμού Miss Serbia.

ΠΗΓΗ: in.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση