ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θρήνος για την 24χρονη Hayley Beadman – Νεκρή μετά το ονειρικό ταξίδι

Τραγική κατάληξη για 24χρονη.

Συντετριμμένοι οι οικείοι της 24χρονης Hayley Beadman. Βρήκε τραγικό θάνατο λίγες ώρες μετά την επιστροφή από τις διακοπές της στο Μπαλί με τον σύντροφό της.

Η Hayley Beadman από τη νότια Αυστραλία έπαθε καρδιακή προσβολή μία ημέρα μετά τις διακοπές της στο Μπαλί. Άφησε την τελευταιά της πνοή σε νοσοκομείο της Αδελαΐδας την Τρίτη.

Η άτυχη νεαρή γυναίκα υπέστη ανακοπή καρδιάς που προκλήθηκε από μυοκαρδίτιδα. Τόσο η Hayley, όσο και ο σύντροφός της Ben Moore είχαν βρεθεί θετικοί στον Covid στις 23 Νοεμβρίου μετά την επιστροφή τους από τις διακοπές τους.

Δεν πέρασαν 24 ώρες από την επιστροφή τους και η Hayley άρχισε να αισθάνεται έντονους πόνους στο στήθος. Αμέσως κάλεσαν ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για περαιτέρω διερεύνηση των συμπτωμάτων της.

Ενώ βρισκόταν στο νοσοκομείο, σταμάτησε ξαφνικά η καρδιά της. Το προσωπικό του νοσοκομείου προσπαθούσε επί 50 λεπτά να την επαναφέρει στη ζωή. Έπεσε σε τεχνητό κώμα από το οποίο η οικογένεια της Hayley ανέφερε ότι ξύπνησε. Όλοι πίστευαν ότι βρισκόταν στον δρόμο της ανάρρωσης κατά τις τελευταίες εβδομάδες.

Η γενναία μάχη της Hayley

Στη διάρκεια της γενναίας της μάχης, οι γιατροί έφτασαν στο σημείο να την αποκαλούν «την πιο άρρωστη γυναίκα στην Αδελαΐδα».

«Έχει ξυπνήσει. Ανοιγοκλείνει τα μάτια και ψάχνει να βρει τους πάντες στο δωμάτιο» ανέφεραν σε σελίδα GuFundMe που είχε δημιουργηθεί για τη Hayley.

Σε μια τραγική τροπή, η Hayley έχασε τη μάχη που έδινε για να κρατηθεί στη ζωή. Η μυοκαρδίτιδα αποτελεί πάθηση που προκαλεί φλεγμονή στην καρδιά.

Η απώλειά της έχει συκγλονίσει τους κοντινούς της ανθρώπους, με τη φίλη της Moni Burrell να δηλώνει ότι τους πλήγωσε όλους.

«Έχεις αφήσει ένα κενό στις καρδιές όλων μας», σχολίασε χαρακτηριστικά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

H Hayley ήταν μαζί με τον Ben για πέντε χρόνια και πρόσφατα αγόρασαν το πρώτο τους σπίτι στην Aldinga, νότια της Αδελαΐδας.

ΠΗΓΗ: IN.GR

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X