ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θρήνος για τη 18χρονη Στέλλα που σκοτώθηκε στο τροχαίο

Τραυματισμένη νοσηλεύεται η 19χρονη ξαδέρφη της

Θρήνος και αναπάντητα ερωτήματα -όπως συμβαίνει δυστυχώς σε ανάλογες περιπτώσεις- είναι αυτό που μένει πίσω, μετά την τραγωδία με το μοιραίο τροχαίο στην Αθηνών-Σουνίου, στο ύψος της Βάρκιζας, που κόστισε τη ζωή σε δύο νέες κοπέλες, 18 και 23 ετών.

Συγκεκριμένα, μια 18χρονη και μια ακόμη νεαρή γυναίκα ανασύρθηκαν νεκρές από τα δύο ΙΧ αυτοκίνητα, που συγκρούστηκαν μετωπικά στο 27ο χιλιόμετρο της λεωφόρου.

Στο αυτοκίνητο που επέβαινε η 18χρονη και είχε κατεύθυνση προς Σούνιο, οδηγός ήταν η 19χρονη ξαδέλφη της, η οποία την είχε πάρει από τη δουλειά, για να πάνε μια βόλτα, προτού επιστρέψουν σπίτι.

Η άτυχη 18χρονη που έχασε τη ζωή της

Λίγο μετά τις 23:30, το όχημα που οδηγούσε η 19χρονη (τραυματίας) με συνοδηγό την άτυχη 18χρονη (που έχασε τη ζωή της) συγκρούστηκε με το ΙΧ από το απέναντι ρεύμα κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα η 19χρονη να υποστεί σοβαρά κατάγματα στα άκρα και η 18χρονη να τραυματιστεί θανάσιμα.

Ο φίλος της 18χρονης Στέλλας ο τελευταίος άνθρωπος που επικοινώνησε μαζί της πριν από το δυστύχημα, μίλησε στο protothema.gr για την αγωνία που έζησε ο ίδιος και η οικογένεια του κοριτσιού μέχρι, δυστυχώς, να επιβεβαιωθεί το τραγικό νέο.

«Είπαμε ένα καληνύχτα στις 23:10. Σχόλασε από τη δουλειά, πήγε μία βόλτα με την ξαδέλφη της, μου έστειλε μια φωτογραφία το πρόσωπό της και αυτό ήταν. Έστειλα μήνυμα, κοιμήθηκα και δεν πήρα ποτέ το καληνύχτα. Με πήρε η μάνα της τηλέφωνο τα ξημερώματα και μου είπε το μοιραίο. Δεν ήξερε πως συνέβη, τίποτα» λέει ο φίλος της 18χρονης που συνήθως έπαιρνε την κοπέλα του από τη δουλειά με το αυτοκίνητό του.

Από το δεύτερο όχημα, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ανασυρθεί νεκρή μία 23χρονη, δίχως ωστόσο να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες για την ταυτότητά της.

Πηγή: protothema 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση