ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θρίλερ με τους τρεις νεκρούς - Έψαχναν για κρυμμένο θησαυρό

Με τη ζωή τους πλήρωσαν τρεις άνδρες

Με τη ζωή τους πλήρωσαν τρεις άνδρες ηλικίας 47, 48 και 58 ετών την έρευνα που έκαναν -σύμφωνα με πληροφορίες- για κρυμμένο θησαυρό σε πηγάδι στη δύσβατη περιοχή του δάσους της Φλόγας στη Βαρυμπόμπη.

Οι τρεις άνδρες, μαζί με ακόμη τρία άτομα (ανάμεσα τους μια γυναίκα), από το απόγευμα της Τετάρτης είχαν «κατασκηνώσει» στο σημείο και έσκαβαν στο πηγάδι που υπάρχει στην περιοχή, φτάνοντας σε βάθος μεγαλύτερο των 8 μέτρων.

Είχαν κατέβει από μια σκάλα, ενώ είχαν μαζί τους γεννήτρια, μπαλαντέζα με μακρύ καλώδιο και λάμπα, νερό, τροφή και σημειώσεις.

Ωστόσο, πιθανότατα από αναθυμιάσεις, έχασαν τις αισθήσεις τους και οι φίλοι τους που βρίσκονταν στην επιφάνεια κάλεσαν την Πυροσβεστική.

Το σημείο είναι τόσο δύσβατο, ώστε χρειάστηκε να βγουν στον κεντρικό δρόμο -κοντά στο Club Varibobi- για να συναντηθούν με τους πυροσβέστες και τους αστυνομικούς.

Μετά την ανάσυρση οι τρεις άνδρες οδηγήθηκαν στο «Θριάσιο» νοσοκομείο, όπου αλλά διαπιστώθηκε ο θάνατος τους, πιθανότατα από αναθυμιάσεις.

Οι φίλοι τους προσήχθησαν στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, όπου και δίνουν κατάθεση τα αίτια της τραγωδίας.

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Ασφάλεια Αττικής, ενώ πρόκειται για μια υπόθεση που έχει πολλά κοινά με την προ διμήνου περίπου τραγωδία στο Λουτράκι.

Πηγή: gazzetta.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X