ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Tesla: 146.000 παραγγελίες ημιφορτηγών παρά τα παρατράγουδα (pic, vid)

H εταιρεία έχει προϊστορία στο να παρουσιάζει μελλοντικά προϊόντα σε ενθουσιασμένους πελάτες

Δύο μόλις 24ωρα μετά την παρουσίαση του νέου ημιφορτηγού Cybertruck της Tesla στο Τόκιο, η οποία επισκιάστηκε από τον θρυμματισμό των τζαμιών του μετά το χτύπημα από μεταλλική σφαίρα, σε μια προσπάθεια να αποδειχτεί η ανθεκτικότητά τους, οι παραγγελίες έχουν φτάσει σύμφωνα με το Bloomberg τις 146.000.

Η Tesla επιτρέπει στους πελάτες μέσω της ιστοσελίδας της να παραγγείλουν το ηλεκτρικό φορτηγό προπληρώνοντας 100 δολάρια. Ο Ελον Μασκ ανέφερε μέσω Twitter ότι το 42% των παραγγελιών είναι με διπλό κινητήρα με τιμή έναρξης τα 49.900 δολάρια και το 41% έχει παραγγείλει το φορτηγό με τον τριπλό κινητήρα στην τιμή των 69.900 δολαρίων. Μόλις το 17% έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για το φορτηγό με έναν κινητήρα στην τιμή των 39.900 δολαρίων.

Πάντως, όπως σημειώνει το Bloomberg, η εταιρεία έχει προϊστορία στο να παρουσιάζει μελλοντικά προϊόντα σε ενθουσιασμένους πελάτες, οι οποίοι καταθέτουν μια προκαταβολή, και να τους τα παραδίδει μετά από χρόνια.

 

Πριν από δύο χρόνια η Tesla παραουσίασε ένα ημιφορτηγό και ένα αθλητικό αυτοκίνητο Roadster επόμενης γενιάς αλλά η παραγωγή δεν έχει ακόμη ξεκινήσει για κανένα από τα δύο. Φέτος την άνοιξη, ο Μασκ παρουσίασε επίσης το Model Y, η παραγωγή του οποίου αναμένεται να ξεκινήσει το επόμενο καλοκαίρι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι έως το τέλος Σεπτεμβρίου η εταιρεία είχε συμπληρώσει από προκαταβολές για το Model Y 665 εκατομμύρια δολάρια.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X