ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τέρας ποδοπάτησε μέχρι θανάτου ένα γατάκι - Επικηρύχθηκε με 3.000 ευρώ

Η κτηνώδης πράξη του, που έγινε στο τέλος Αυγούστου, καταγράφηκε σε κλειστό κύκλωμα διπλανού καταστήματος στην Θεσσαλονίκη

Στην επικήρυξη, με το ποσό των 3.000 ευρώ, του ατόμου που ποδοπάτησε μέχρι θανάτου ένα γατάκι, προχώρησε η φιλοζωική οργάνωση Θεσσαλονίκης «Νοιάζομαι», η οποία είχε δημοσιοποιήσει το γεγονός.

Υπενθυμίζεται ότι το αδέσποτο γατάκι, μόλις 1,5 μηνών, είχε βρει φρικτό θάνατο από το πόδι ενός αγνώστου, ο οποίος, σύμφωνα με τη φιλοζωική, αφού το κυνήγησε, το πάτησε και ακόμη και όταν το τραυματισμένο ζώο σύρθηκε να πάει στην φωλιά του για να κρυφτεί, το ξαναπάτησε αποτελειώνοντάς το.

Καταγράφηκε σε βίντεο η κτηνωδία

Η κτηνώδης πράξη του, που έγινε στο τέλος Αυγούστου, καταγράφηκε όμως σε κλειστό κύκλωμα διπλανού καταστήματος και το βίντεο ήρθε στην κατοχή της φιλοζωικής οργάνωσης, που προχώρησε στη συνέχεια στην καταγγελία του γεγονότος στην αστυνομία.

«Έκτοτε όμως, επειδή δεν είχαμε καμία ενημέρωση για την πορεία της καταγγελίας, στις 12 Σεπτεμβρίου και σε μια προσπάθεια να γίνει γνωστή η ταυτότητα του κτήνους, δημοσιεύτηκε το βίντεο σε όλα τα ΜΜΕ και σοκαρισμένη όλη η Ελλάδα παρακολούθησε τις σκηνές φρίκης», όπως καταγγέλλει η Εύη Καλαϊντζίδου από την φιλοζωική οργάνωση «Νοιάζομαι».

Προς το παρόν, δεν υπάρχει καμία πληροφορία για την ταυτότητα του δράστη και, σε μια τελευταία προσπάθεια να βρεθεί, τα μέλη της φιλοζωικής προχωρούν στην επικήρυξή του, προκειμένου να δοθούν, έστω και ανώνυμα, πληροφορίες.

ΠΗΓΗ: in.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X