ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τα έκαναν γυαλιά-καρφιά σε παραλία! (Vid)

«Πεδίο μάχης» με ξαπλώστρες και μπουκάλια στο Έσσεξ της Αγγλίας

Kαβγά σε... σαλούν της Άγριας Δύσης θύμιζε η συμπλοκή που ξέσπασε σε παραλιακό καφέ στην πόλη Σάουθεντ-Ον-Σι του Έσσεξ της Αγγλίας, όπως μπορεί κανείς να δει σε βίντεο που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Πάνω από 10 άνδρες, χωρισμένοι σε δύο «παρατάξεις», εμφανίζονται στα επίμαχα κλιπ να εκτοξεύουν καρέκλες, ξαπλώστρες, μπουκάλια και... ό,τι άλλο πέσει στα χέρια τους στους «αντιπάλους» τους, κατά τη διάρκεια ενός άγριου καβγά. Σύμφωνα με την Daily Mail, η Αστυνομία του Έσσεξ έδωσε στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες 15 ατόμων που συμμετείχαν στη συμπλοκή, στην προσπάθειά της να τους εντοπίσει.

Όπως εξηγεί η εφημερίδα, τεράστια πλήθη συγκεντρώθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο στις παραλίες της Βρετανίας, αφού η θερμοκρασία ήταν αρκετά υψηλή. Όπως δήλωσε σήμερα ο Διοικητής της Αστυνομίας του Σάουθεντ, αστυνομικοί έκαναν συνεχώς περιπολίες προκειμένου να διασφαλίσουν ότι όλα κυλούσαν ομαλά στην παραθαλάσσια πόλη και ότι όλοι οι επισκέπτες ήταν ασφαλείς.

«Αν και η μεγάλη πλειοψηφία του κόσμου απόλαυσε τη λιακάδα με ασφάλεια, υπήρχαν δυστυχώς κάποιοι που επιχείρησαν να χαλάσουν την ημέρα των υπολοίπων. Εργαζόμαστε σκληρά για τον εντοπισμό των εμπλεκομένων στον καβγά και στο πλαίσιο της έρευνάς μας θέλουμε να μιλήσουμε στα 15 άτομα που εμφανίζονται στις φωτογραφίες. Αν αναγνωρίζετε κάποιο από αυτά τα πρόσωπα ή συγκαταλέγεστε σε αυτό, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας», δήλωσε ο αστυνομικός επιθεωρητής Ίαν Χιουζ.

Σύμφωνα με τον Πολ Τόμσον, ιδιοκτήτη της καφετέριας Pebbles One όπου σημειώθηκε η συμπλοκή, όλα ξεκίνησαν όταν μια ομάδα ατόμων από την παραλία πλησίασε στη βεράντα όπου έτρωγε μια άλλη παρέα. Οι δυο ομάδες αντάλλαξαν κάποιες προσβολές και σύντομα άρχισαν να... εκτοξεύονται καρέκλες στον αέρα. «Έδειχναν να γνωρίζονται» είπε ο Τόμσον για τις δύο παρέες, προσθέτοντας ότι, απ' όσο μπορεί να γνωρίζει, δεν υπήρξαν τραυματίες.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Κόσμος  |  Viral  |  Media

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X