ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Συγκλονιστικό εύρημα - Σημάδια από νύχια σε Μαλένα και Ίριδα

Είναι βέβαιο ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις ως ύποπτη

Μια ακόμη συγκλονιστική αποκάλυψη για τον τρόπο της δολοφονίας της Μαλένας και της Ίριδας έρχεται στο φως, με σημάδια από νύχια να έχουν εντοπιστεί στα πρόσωπα των δύο μικρότερων κοριτσιών του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Ειδικότερα, ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος μίλησε στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Mega αναφορικά με το τελικό πόρισμα των ιατροδικαστών για τους θανάτους Μελίνας και Ίριδας.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος ανέφερε ότι ανάμεσα στους 10 λόγους για τους οποίους οι ιατροδικαστές Καρακούκης – Καλογρηάς μιλούν για εγκληματική ενέργεια και όχι για θανάτους από παθολογικά αίτια περιλαμβάνεται και η παρουσία πληγών από νύχια στο πρόσωπο των κοριτσιών και ιδίως της Μαλένας.

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος στο δελτίο ειδήσεων του Mega, οι πληγές αποκλείεται να προκλήθηκαν από την διαδικασία ανάνηψης, διότι η carpa ήταν άλλης μορφής και γιατί το παιδί ήταν ήδη νεκρό, όπως επίσης αποκλείεται και η περίπτωση να τα προκάλεσε το ίδιο το παιδί στον εαυτό του.

Πάτρα: Δολοφονίες οι θάνατοι και των τριών κοριτσιών

Αξίζει να σημειώσουμε ότι έπειτα από το ιατροδικαστικό πόρισμα για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας πιστοποιείται πλέον ότι πρόκειται για τρεις εγκληματικές ενέργειες.

Είναι βέβαιο ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις ως ύποπτη, ενώ πιθανό είναι να κληθούν και άλλα πρόσωπα, όπως η αδερφή της 33χρονης, η οποία ήταν στο σπίτι της οικογένειας όταν πέθανε η Ίριδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εισαγγελείς θα εκτιμήσουν ταυτόχρονα και τι στοιχεία είχαν οι ιατροδικαστές που είχαν αρχικά αποδόσει τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας σε παθολογικά αίτια, καθώς εάν δεν είχαν καταλήξει σε αυτά τα συμπεράσματα ίσως κάποιο από τα παιδιά της οικογένειας Δασκαλάκη θα είχε σωθεί.

"Αυτό το πόρισμα φαίνεται να ξεδιαλύνει τις καταστάσεις δια της εις άτοπον απαγωγής. Το λάθος που έγινε από την αρχή είναι πως δεν περιμέναμε τα δεδομένα για να σχηματίσουμε γνώμη, αρχίσαμε να βγάζουμε γνώμη και τα δεδομένα έρχονται τελευταία" ανέφερε ο ποινικολόγος Παναγιώτης Παπαϊωάννου, μιλώντας στην εκπομπή "LiveNews”. "Δεν μας χρειάζεται η ομολογία” σημείωσε.

ΠΗΓΗ: thetoc.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X