ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Συγκλονιστικό βίντεο - Το δώρο σε 4χρονο που η μητέρα του πεθαίνει

«Για να έχεις τη μαμά δίπλα σου όταν δεν θα είναι μαζί σου»

Ένα συγκινητικό βίντεο που παρουσιάζει το δώρο που έκανε μια μητέρα που πεθαίνει από καρκίνο στον 4χρονο γιο της έχει γίνει viral στην πλατφόρμα του μέσου κοινωνικής δικτύωσης TikTok.

Το κλιπ της οικογένειας Χιούστον Όντλοζιλ έχει συγκινήσει το διαδίκτυο και ήδη μετράει σχεδόν τρία εκατομμύρια views.

Η μητέρα της οικογένειας, Χέιλι, βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο του καρκίνου και σε προηγούμενο βίντεό της προσπαθούσε να εξηγήσει στον γιο της Γουέστον ότι δυστυχώς πεθαίνει.

«Μια μέρα θα πάω στον Παράδεισο, όπου δεν θα νιώθω κανέναν πόνο, δεν θα κάνω εμετό και δεν θα νιώθω λύπη» λέει η μητέρα, ενώ υπενθυμίζει στον γιο της πως θα είναι εκεί ο πατέρας του για να τον φροντίζει, αλλά και η ίδια θα βρίσκεται πάντα μαζί του, ακόμη και αν δε τη βλέπει.

 

@taylorodlozil 4/27/2023 Haley is still fighting. Right before I started filming, Weston asked Haley “Mommy, why are you going to heaven?” This is the first time hes asked a question like this. He is definitely starting to realize something is happening. We are waiting for the right time to sit him down and really explain whats going to happen. It tore my heart out watching this. Haleys hospice nurse is so sweet and immediately comforted Haley. Hold your kids extra tight tonight. #cancer #grief #sad #cry #death #love #family #sick #jesus #dying #fyp ♬ Sad Emotional Piano - DS Productions

Στο νέο βίντεο η Χέιλι με τη βοήθεια νοσοκόμας Μάρτζι, η οποία βρίσκεται συνέχεια δίπλα της στον ξενώνα όπου τη φροντίζουν, έκαναν ένα δώρο στον μικρό Γουέστον, αλλά και στον σύζυγό της, Τέιλορ, και τον γιο της τον Γουέστον δύο πολύ ιδιαίτερα δώρα. 

@taylorodlozil 5/4/2023 Haley is stil fighting. Haley’s hospice nurse and hospice company got Weston a Build-A-Bear with Haley’s heart beat. Then they got me a printed copy of a recording of Haley’s heart beat. I control my emotions pretty well but this one got to me. We are so thankful for Marcie and Devotion Hospice. These are really meaningful gifts! #cancer #grief #sad #cry #sick #love #heart #family #jesus #memories #death #fyp ♬ Eyes Wide Open - Tony Anderson

Ο 4χρονος πήρε ένα λούτρινο αρκουδάκι, το οποίο θα του θυμίζει για πάντα την μαμά του. Συγκεκριμένα, το αρκουδάκι έχει ενσωματωμένα τη φωνή και τον καρδιακό παλμό της Χέιλι και όποτε θέλει ο Γουέστον μπορεί να πατάει ένα κουμπί και να ακούει τη μαμά του να του μιλά.

Η συνομιλία που ακούγεται αφορά μια συζήτηση που είχαν, με τη Χέιλι να τον ρωτά πού θα βρίσκεται όταν δεν θα μπορεί να την νιώσει ή να την ακούσει, με τον Γουέστον να της απαντά πως θα βρίσκεται στην καρδιά του. Αμέσως μετά ακούγεται ο καρδιακός παλμός της. «Θα έχεις για πάντα την καρδιά της μαμάς. Όποτε σου λείπει η μαμά μπορείς να πατάς το κουμπί και θα ακούς τον ήχο της καρδιάς της», λέει η Χέιλι στον γιο της, συγκινημένη από το δώρο

Ο Τέιλορ έλαβε ως δώρο μία κορνίζα στην οποία είναι αποτυπωμένος ο καρδιακός παλμός της γυναίκας που αγάπησε, παντρεύτηκε, απέκτησε ένα παιδί μαζί της και πάνω απ’ όλα στήριξε στις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της. Η κορνίζα γράφει: «Πάντα στο μυαλό μου. Για πάντα στην καρδιά μου».

Πηγή: newsbeast 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X