ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Συγκινητικές εικόνες: Αγκαλιασμένοι βουλευτές θρηνούν για τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά

Τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη της προέδρου του ΚΙΝΑΛ

Ο θάνατος της προέδρου του ΚΙΝΑΛ Φώφης Γεννηματά έχει προκαλέσει θλίψη στο Πανελλήνιο. Θλίψη, επίσης, επικράτησε και στην Ολομέλεια του Ελληνικού κοινοβουλίου όπου τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή.

Στο μεταξύ τόσο ο πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας όσο και βουλευτές άφησαν λίγα λουλούδια στο έδρανο όπου καθόταν τα προηγούμενα χρόνια. Όλοι τους εμφανώς συγκινημένοι δεν μπορούσαν να κρύψουν τη θλίψη του για τον θάνατο της ενώ παρηγορούσαν ο ένας τον άλλον.

Εκεί στέκονταν σήμερα υπουργοί και βουλευτές όλων των κομμάτων, εμφανώς συγκινημένοι, προσπαθώντας να παρηγορήσει ο ένας τον άλλο για τον ξαφνικό χαμό της προέδρου του ΚΙΝΑΛ. Η Βουλή θα διακόψει τις εργασίες της για αυτή την εβδομάδα, τιμώντας τη μνήμη της πολιτικού, με το κλίμα σήμερα να είναι ιδιαίτερα βαρύ και φορτισμένο.

Εμφανώς συγκινημένοι, ο πρώην πρωθυπουργός και υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ Γιώργος Παπανδρέου καθώς και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Κώστας Σκανδαλίδης στέκονταν όρθιοι στο πρώτο έδρανο που καθόταν η Φώφη Γεννηματά, ενώ ο γραμματέας της Κ.Ο Βασίλης Κεγκέρογλου δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Λίγο μετά ο Γιώργος Παπανδρέου έπεσε στην αγκαλιά του Κώστα Σκανδαλίδη και κάθισαν και οι δύο στις θέσεις ακριβώς δίπλα στο κενό έδρανο της Φώφης Γεννηματά, βουβοί, με το κεφάλι σκυφτό. Απαρηγόρητες, καθώς δεν μπορούσαν να κρύψουν τα δάκρυά τους οι βουλεύτριες Νάντια Γιαννακοπούλου και Άννα Καραμανλή.

Πηγή: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X