ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Super Κική: Συγκλονίζει η μαρτυρία για την επίθεση από 30 άντρες

Τι ανέφερε η γνωστή Youtuber

Για τη βάναυση επίθεση που δέχτηκε την περασμένη Κυριακή, η γνωστή youtuber super Kική μαζί με τη φίλη της Φαίη από 30 νεαρούς άνδρες, μίλησε στο protothema.gr περιγράφοντας τις σκηνές βίας που βίωσε.

Όπως η ίδια λέει, το σοκ που έχει υποστεί είναι μεγάλο διότι δεν μπόρεσε να βοηθήσει τον εαυτό της και τη φίλη της από τα απανωτά χτυπήματα των μαινόμενων ανδρών.

«Την έπιαναν από τον λαιμό και την κλωτσάγανε μέσα στα μούτρα»

Η δυσαρέσκειά της και η απογοήτευσή της, όπως η ίδια τονίζει είναι μεγάλη γιατί οι άνθρωποι που ήταν παρόντες μπροστά στο άσχημο περιστατικό δεν έκαναν τίποτα ώστε να βοηθήσουν τις δυο νεαρές κοπέλες να γλιτώσουν από τα χέρια των αντρών που τις χτυπούσαν.

«Είμαι πολύ σοκαρισμένη γιατί έβλεπα να χτυπούν τη φίλη μου και εμένα και δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Την ώρα που έβγαζα selfie, ήρθε ένας τύπος και μου είπε:"κάνε άκρη να περάσω" ενώ είχε χώρο να περάσει. Παρόλα αυτά , του είπα: " πέρασε, αγάπη μου" και τότε εκείνος μου είπε: "μην με ακουμπάς, μωρή" και κόλλησε τη μούρη του στη μούρη μου. Τότε, τον έβρισα και αυτός μου έριξε την πρώτη μπουνιά. Στη συνέχεια άρχισαν να μας χτυπούν και οι υπόλοιποι που ήταν μαζί του, εμένα και τη φίλη μου με μπουνιές και κλωτσιές στο στομάχι, στο στόμα κι όπου αλλού έβρισκαν.

Φάγαμε ξύλο, η φίλη μου έχει πολλές μελανιές και το σοκ που έχουμε υποστεί από αυτή την άσχημη επίθεση είναι μεγάλο. Μας χτύπησαν χωρίς να υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος .Αυτοί είναι άγνωστοι για εμάς και θεωρώ ότι ήταν εσκεμμένο. Βέβαια, οι περισσότεροι από αυτούς που τραμπούκιζαν δεν ήξεραν τι είχε συμβεί αλλά χαιρόντουσαν για αυτό το πράγμα,επειδή είμαι αναγνωρίσιμη. Έψαχναν αφορμή για να τσακωθούν και ήμουν το κατάλληλο θύμα την κατάλληλη στιγμή» λέει στο protothema.gr η super Κική και συνεχίζει:

«Θέλω να εκφράσω τη δυσαρέσκειά μου και την απογοήτευσή μου διότι την ώρα που χτυπούσαν εμένα και τη φίλη μου, ήταν αρκετός κόσμος που κοίταζε με τα κινητά στα χέρια και δεν μας βοήθησε κανείς. Ο κόσμος δεν πρέπει να στέκεται θεατής σε τέτοια τραγικά περιστατικά αλλά να προσφέρει τη βοηθειά του στον συνάνθρωπό του την ώρα που κινδυνεύει.
Δε γίνεται να βλέπεις να βαράνε στο δρόμο είτε άνθρωπο είτε ζώο είτε οτιδήποτε και να τραβάς βίντεο. Απογοητεύτηκα και στεναχωρήθηκα πολύ» καταλήγει η super Kική.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X