ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κορωνοϊός: Στρίπερ κάνουν delivery από εστιατόρια και μπαρ (vid)

Μία ιδέα που ξεκίνησε ως αστείο στα social media

Οι ΗΠΑ είναι σε καραντίνα, όπως και ο υπόλοιπος κόσμος, λόγω της πανδημίας του νέου κορωνοϊού, αλλά το επιχειρηματικό δαιμόνιο ορισμένων δεν... τιθασεύεται από κανέναν ιό ή άλλη απειλή για την ανθρωπότητα. Ο κόσμος μένει σπίτι, τα μαγαζιά είναι κλειστά και ως εκ τούτου, ένας από τους κλάδους που έχει πληγεί, είναι αυτός της παροχής... ερωτικών υποκατάστατων για τους μοναχικούς και όχι μόνο ανθρώπους. Ιδιοκτήτης στριπτιζάδικου στο Πόρτλαντ, έβλεπε τις κοπέλες του να... κάθονται και τότε σκέφτηκε πώς θα τις αξιοποιήσει. Με συνοπτικές διαδικασίες, ίδρυσε εταιρεία... delivery, με υπαλλήλους τις πληθωρικές κοπέλες που είχε στο στριπτιζάδικο, οι οποίες ανέλαβαν τη... διανομή γευμάτων και ποτών από εστιατόρια και μπαρ!

Με άλλα λόγια, ο ιδιοκτήτης της Boober Eats, όχι μόνο βρήκε τρόπο να διατηρήσει τα έσοδά του την περίοδο αυτής της κρίσης και να κρατήσει το προσωπικό του, αλλά βγάζει από πάνω και χρήματα, δημιουργώντας μία αλυσίδα συνεργασιών με εστιατόρια και μπαρ που αναγκαστικά δεν δέχονται κόσμο και τα οποία με τη σειρά τους κράτησαν το προσωπικό, προκειμένου να προμηθεύουν την πιο εντυπωσιακή ομάδα delivery.

Ο δαιμόνιος επιχειρηματίας στο Πόρτλαντ ονομάζεται Shon Boulden και είναι ιδιοκτήτης του στριπτιζάδικου Lucky Devil Lounge.

Το πιο «ζουμερό» στην ιστορία αυτή, είναι ο τρόπος με τον οποίο ξεκίνησε αυτή η -αν μη τι άλλο- πρωτοποριακή ιδέα. Όπως δήλωσε ο Shon Boulden, όλο αυτό ξεκίνησε ως αστείο στα social media. Ο ίδιος το έγραψε, άρχισαν την πλακίτσα διάφοροι, αλλά στο τέλος άρχισε να δέχεται σωρηδόν ερωτήσεις για πληροφορίες και για το πώς μπορούν να δώσουν παραγγελίες.

Δεν ήθελε και πολύ ο Αμερικανός επιχειρηματίας. Έστησε το «μαγαζί» αμέσως, ειδοποίησε τα κορίτσια να φορέσουν τις... επαγγελματικές στολές τους, τούς έδωσε και ένα μηχανάκι και η μπίζνα είχε ολοκληρωθεί.

Το μενού της εταιρείας περιλαμβάνει τα πάντα από φαγητό και ποτό, καθώς η Boober Eats συνεργάζεται με πάρα πολλά εστιατόρια και μπαρ, τα οποία σε διαφορετική περίπτωση θα έμεναν κλειστά και οι εργαζόμενοί τους δίχως δουλειά.

«Οι παραγγελίες αφορούν τα πάντα και προέρχονται από τους πάντες. Όλοι θέλουν να το... ζήσουν, να το... δουν και να απολαύσουν λίγη χαρά μέσα σε αυτόν τον αποκλεισμό», δήλωσε ο επιχειρηματίας από το Πόρτλαντ.

Οι κοπέλες βέβαια, συνοδεύονται από έναν bodyguard για την ασφάλειά τους, ενώ όποιος πελάτης παρουσιάζει συμπτώματα του νέου κορωνοϊού, μένει σε... απόσταση.

Όπως φαίνεται, μία επιχειρηματική ιδέα τον καιρό του νέου κορωνοϊού, μάλλον είναι η πρώτη χειροπιαστή -έστω και μικρή- αλλαγή στις συνήθειες, καθώς ο ιδιοκτήτης της εταιρείας φαίνεται διατεθειμένος να τη διατηρήσει και μετά την κρίση, λόγω της τεράστιας ανταπόκρισης που τυγχάνει.

protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση