ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στον «αέρα» η απολογία Πισπιρίγκου - Τι συνέβη

Αίτημα εξαίρεσης της ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεση

Στον… αέρα είναι η απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου για τον θάνατο των δυο μικρότερων παιδιών της. Η 34χρονη πέρασε νωρίς το πρωί το κατώφλι της Ευελπίδων προκειμένου να δώσει εξηγήσεις , ωστόσο, η διαδικασία έχει «παγώσει» καθώς η υπεράσπιση της κατέθεσε αίτηση εξαίρεσης της 35ης τακτικής ανακρίτριας Αθηνών, Ευγενία Τζωρτάτου που χειρίζεται την υπόθεση .

Το αίτημα κρίνεται άμεσα από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών, σε περίπτωση που η κυρία Τζωρτάτου δεν αυτοεξαιρεθεί από την ανάκριση.

Νωρίτερα, ο συνήγορος υπεράσπισης της κατηγορούμενης, Αλέξης Κούγιας ζήτησε νέα προθεσμία προκειμένου να καταθέσουν τρεις ακόμη μάρτυρες στο πλαίσιο της ανάκρισης για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας. Συγκεκριμένα ζήτησε να εξεταστούν οι ιατροδικαστές, Ουρανία Δημακόπουλού, Χαρά Σπηλιοπούλου και η Αγγελική Τσιόλα. Σύμφωνα με πληροφορίες η ανακρίτρια επιφυλάχθηκε και ζήτησε από την κατηγορούμενη να να απολογηθεί σήμερα.

Η υπεράσπιση της 34χρονης απάντησε με προσφυγή στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών για την κλήση των μαρτύρων, με την ανακρίτρια να ζητάει να αρχίσει η απολογία της κατηγορούμενης. Τελικά, η υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου προχώρησε στην κατάθεση της αίτησης εξαιρέσεως της ανακρίτριας.

ΠΗΓΗ: newsbeast.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση