ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στο μικροσκόπιο των Αρχών το τραγούδι του Δασκαλάκη των 3.000 ευρώ και η ακριβή ζωή του ζευγαριού (vid)

Το βίντεο κλιπ του Μάνου Δασκαλάκη τραβήχτηκε στο σπίτι της σπιτονοικοκυράς 3 μήνες μετά το θάνατό της

Συνεχίζονται οι έρευνες των Αρχών, παρά την προφυλάκιση της Ρούλας Πισπιρίγκου στον Κορυδαλλό, για την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα.

Συγκεκριμένα, εκεί που έχουν ρίξει το βάρος οι αρχές, είναι ο θάνατος της σπιτονοικοκυράς του ζευγαριού στην Πάτρα, Ευγενίας Κούτρα Θεοδωροπούλου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega και της εκπομπής «Live news», στο μικροσκόπιο των αρχών μπαίνουν τα πάντα, σχετικά με το θάνατο της σπιτονοικοκυράς και γύρω από την οικονομικής της εκμετάλλευση, από το ζευγάρι Πισπιρίγκου-Δασκαλάκη. Από τα βίντεο κλιπ του Μάνου Δασκαλάκη που έχουν τραβηχτεί στο σπίτι της σπιτονοικοκυράς μετά τον θάνατο της, μέχρι το που βρήκε τα λεφτά ο πατέρας των τριών κοριτσιών για να ασχοληθεί με το τραγούδι.

Οπως αναφέρει το «Live news», στις 14 Δεκεμβρίου 2020 ο Μάνος τραγουδά στο σπίτι της Ευγενίας Κούτρα Θεοδωροπούλου, τρεις μήνες από τον θάνατο της και γράφει: «Ένα τραγούδι του μεγάλου Παύλου Σιδηρόπουλου σε στίχους του Λευτέρη Παπαδόπουλου και σε σύνθεση του Μίκη Θεοδωράκη, έτος 1979. Το ανεβάζω μόνο και μόνο για έναν στίχο: «υπερασπίσου το παιδί και αν γλιτώσει το παιδί υπάρχει ελπίδα». Και όμως αγαπητοί μου υπάρχει ελπίδα».

Πάτρα: Στο μικροσκόπιο των αρχών η ακριβή και πολυέξοδη ζωή της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη

«Ένας υπάλληλος των 1.000, των 1.500 ευρώ δεν προκύπτει, δε βγαίνει με τον κοινό νου, ότι είναι δυνατόν σε σύντομο χρονικό διάστημα, να αγοράζει μηχανή με 3.000 ευρώ, να αγοράζει αυτοκίνητο, να αγοράζει όργανα μουσικής», ανέφερε ο δημοσιογράφος Γιώργος Αναστασόπουλος, αφήνοντας αιχμές για την οικονομική εκμετάλλευση της σπιτονοικοκυράς.

Παράλληλα συγγενής της σπιτονοικοκυράς, τόνισε ότι: «Λένε τώρα ότι για να κάνει το χατίρι του Μάνου που ήθελε να γίνει τραγουδιστής και να βγάλει και τραγούδι, είχε βοηθήσει η Ευγενία Κούτρα. Γιατί το τραγούδι είχε κοστίσει 3.000 ευρώ να το γράψει στο στούντιο και να το ηχογραφήσει, αυτά τα λεφτά ο Μάνος δεν μπορούσε να τα έχει τότε. Και οι περισσότεροι λέγανε ότι τους βοήθησε η θεία. Από την άλλη, όλη η οικογένεια στηριζόταν πάνω σε αυτή τη βοήθεια. Όπως και η αδερφή της που κάποια στιγμή είχε μπλέξει με διάφορες παρέες εκεί και υπήρχε πρόβλημα στην οικογένεια».

Ακόμα όπως καταγγέλλεται, οι φωτογραφίες από τα κοινωνικά δίκτυα του ζεύγους που δείχνουν να κάνουν συχνά εκδρομές, αλλά και να έχουν έναν τρόπο ζωής που είναι πολυέξοδος και δεν ταιριάζει με τα έσοδα του ζευγαριού, ενώ και η μηχανή του Μάνου Δασκαλάκη εξετάζεται μετά τις καταγγελίες πως η αγορά της έγινε την ίδια περίοδο που έγινε έρανος για την ταφή.

Στον ανακριτή που θα διερευνήσει την υπόθεση θα κληθούν να καταθέσουν συγγενικά πρόσωπα της 69χρονης, ο Μάνος Δασκαλάκης, η Ρούλα Πισπιρίγκου, γιατροί από το Νοσοκομείο στο οποίο είχε μεταφερθεί η γυναίκα ως καρκινοπαθής αλλά και ο ιδιοκτήτης του γραφείου τελετών.

Δείτε το ρεπορτάζ για το βίντεο κλιπ του Μάνου Δασκαλάκη στο σπίτι της σπιτονοικοκυράς στην Πάτρα:

  iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση