ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αυτή ήταν η σπιτονοικοκυρά - Πέθανε 12/9/2020, αλλά η Ρούλα την... ανακοίνωσε νεκρή μία μέρα νωρίτερα!

Μία σπάνια φωτογραφία της άλλοτε φιλολόγου ήρθε στη δημοσιότητα

Η σπιτονοικοκυρά της Ρούλας Πισπιρίγκου αποτελεί ένα από τα πλέον αινιγματικά πρόσωπα της υπόθεσης του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα, που έχει συγκλονίσει την ελληνική κοινή γνώμη, καθώς η 33χρονη κατηγορούμενη για τον θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας, ενδέχεται να εμπλέκεται και στον θάνατο της 69χρονης κ. Ευγενίας Κούτρα.


 Η Ρούλα περίμενε να πάει σπίτι της...«Δεν ξέρω πόσο θα αντέξω στη φυλακή»


 Η εκπομπή LiveNews έφερε στη δημοσιότητα σήμερα μία σπάνια φωτογραφία της σπιτονοικοκυράς της οικογένειας Δασκαλάκη. Η συγκεκριμένη φωτογραφία ήταν από μία αποχαιρετιστήρια εκδήλωση στο Εσπερινό Λύκειο όπου εργαζόταν, ανέφερε o αστυνομικός συντάκτης, Βασίλης Λαμπρόπουλος. Εκείνη την χρονιά, γύρω στο 2006 με 2007, η τότε φιλόλογος είχε αποφασίσει να συνταξιοδοτηθεί και να πάει στην Πάτρα.

Το 2008 ο σύζυγός της «έφυγε» από ανακοπή καρδιάς, ενώ κείνη απομονώθηκε στο σπίτι της, ιδιαίτερα κατά τα τελευταία χρόνια καθώς έπασχε από σκλήρυνση κατά πλάκας. Οι γιατροί αναφέρουν ότι η σπιτονοικοκυρά του ζεύγους Δασκαλάκη είχε προβλήματα υγείας, ωστόσο τα πράγματα περιπλέκονται.


 Άρση του τηλεφωνικού απορρήτου της Πισπιρίγκου - Οκτώ κινητά στο σπίτι της


 Άνθρωποι που γνώριζαν την 69χρονη αναφέρουν ότι υπήρχαν προστριβές με την Ρούλα Πισπιρίγκου, καθώς η οικογένεια δεν πλήρωνε ενοίκιο και η σπιτονοικοκυρά έβλεπε την 33χρονη να πηγαίνει εκδρομές.

Εκείνο που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση στους συγγενείς της σπιτονοικοκυράς ήταν ότι, ενώ η 69χρονη πέθανε στις 12 Σεπτεμβρίου 2020, η Ρούλα Πισπιρίγκου τους ειδοποίησε τηλεφωνικά ότι η Ευγενία πέθανε την προηγούμενη ημέρα, δηλαδή Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020. Ωστόσο, με έκπληξη διαπίστωσαν ότι ο θάνατός της πιστοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 12 Σεπτεμβρίου 2020.

protothema.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση