ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στο δικαστήριο ξανά η Ιωάννα - Απούσα η Έφη

Απούσα θα είναι σήμερα από τη δίκη για το βιτριόλι η κατηγορούμενη

Απούσα θα είναι σήμερα από τη δίκη για το βιτριόλι η κατηγορούμενη για την επίθεση σε βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου τον Μάιο του 2021 στην Καλλιθέα, η 36χρονη Έφη. Παράλληλα, σοκάρει η κατάθεση αυτόπτη μάρτυρα που είδε την Ιωάννα Παλιοσπύρου δευτερόλεπτα μετά τη φρικιαστική επίθεση με βιτριόλι που δέχθηκε.

Όπως ενημερώθηκε το δικαστήριο στο οποίο εκδικάζεται η υπόθεση με έγγραφο από τις φυλακές η Έφη δεν θα δώσει το «παρών» στη δίκη για το βιτριόλι μετά τις δύο παρουσίες της στις προηγούμενες συνεδριάσεις.

Αντίθετα λίγο πριν τις 9, η Ιωάννα Παλιοσπύρου έφτασε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών, όπου συνεχίζεται η δίκη για την εις βάρος της επίθεση με βιτριόλι τον Μάιο του 2020 στην Καλλιθέα.

Επίθεση με βιτριόλι: Η 40χρονη «Μ» που μιλούσε με την Έφη «έσπασε» τη σιωπή της

Η γυναίκα με το αρχικό «Μ» που φέρεται να είχε επικοινωνήσει με την 36χρονη Έφη πριν και μετά την επίθεση με το βιτριόλι «σπάει» τη σιωπή της και μιλά μέσω του δικηγόρου της στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. Παράλληλα, ένα εξώφυλλο που προκάλεσε τεράστιες αντιδράσεις κυκλοφόρησε την Παρασκευή, με όσα αναφέρονται για την υπόθεση της Ιωάννας Παλιοσπύρου να είναι απλά σοκαριστικά.

Η 40χρονη δηλώνει έτοιμη να καταθέσει στο δικαστήριο, ενώ επιμένει πως δεν έχει εμπλοκή με την υπόθεση. «Δεν έχει καμία ουσιαστική εμπλοκή με την υπόθεση και γι' αυτό άλλωστε δεν είναι ούτε κατηγορούμενη ούτε μάρτυρας. Όταν κληθεί και όποτε κληθεί από οποιοδήποτε αρμόδιο δικονομικά αρμόδιο θα πει αυτά τα οποία γνωρίζει τα οποία έχει ήδη καταθέσει» δηλώνει ο δικηγόρος της 40χρονης στο Star και την Τασούλα Παπανικολάου. Υπενθυμίζεται πως την περασμένη Πέμπτη ο δικηγόρος της Ιωάννας, Απόστολος Λύτρας, έκανε αίτημα για κλήση της 40χρονης και ενός 36χρονου, καθώς αποτελούν πρόσωπα που είχαν επικοινωνία με την Έφη πριν αλλά και μετά την επίθεση. Η «Μ» είχε καταθέσει ήδη πριν ένα χρόνο στην αστυνομία και είχε εξηγήσει γιατί η Έφη επικοινώνησε μαζί της οκτώ φορές μετά την επίθεση στην Ιωάννα τον Μάιο του 2020.

Οι αρχές τον περασμένο Οκτώβριο είχαν κατάσχει το κινητό τηλέφωνο της 40χρονης, αλλά και τα κινητά και το λάπτοπ του 36χρονου που διατηρούσε επικοινωνία με την κατηγορούμενη. Πρόκειται κατά την πολιτική αγωγή για δύο ανθρώπους που θα λύσουν το μυστήριο του αν είχε ή δεν είχε συνεργούς η Έφη στην επίθεση με το βιτριόλι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, η γυναίκα είχε καταθέσει στην αστυνομία ότι οι συζητήσεις που έκανε με την κατηγορουμένη δεν είχαν σχέση με παρακολουθήσεις και βιτριόλι.

Μετά από 16 μήνες «σιωπής» εμφανίστηκε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο την περασμένη Παρασκευή ο 40χρονος, ο οποίος παρουσιάζεται ως «αφορμή» για την επίθεση στην άτυχη Ιωάννα.

Ο άντρας που αποτελεί για την Έφη το «μήλον της έριδος» βρέθηκε στο χώρο στις 16:20 το απόγευμα και δήλωσε το παρών στη γραμματέα του δικαστηρίου, με την πλευρά της κατηγορούμενης να τον αναγνωρίζει.

«Στη δίκη που συνεχίζεται αύριο, Τρίτη, θα βρεθούν ξανά πρόσωπο με πρόσωπο η Ιωάννα και η κατηγορουμένη. Η ακροαματική διαδικασία θα ξεκινήσει με την κατάθεση της πλαστικής χειρουργού, Μαρίας Καλοφώνου, που τη χειρούργησε επτά φορές μέσα σε αυτούς τους 16 μήνες» δήλωσε ο δικηγόρος της Ιωάννας, Νίκος Αλεξανδρής.

ΠΗΓΗ: athensvoice.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X