ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Σοκαρισμένος» δηλώνει ο 40χρονος που σκότωσε και εγκατέλειψε τον Νάσο

«Δεν κατάλαβα πως έγινε το τροχαίο»

Το δρόμο της τακτικής δικαιοσύνης παίρνει η υπόθεση του τροχαίου δυστυχήματος στη Γλυφάδα μετά την προανακριτική του απολογία στο Α΄Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής του 40χρονου Κυριάκου Κουκουλομάτη, που παρέσυρε και σκότωσε με το αυτοκίνητό του τον 25χρονο Νάσο Καρανίκα, τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης.


Βίντεο ντοκουμέντο - Η στιγμή που η μαύρη Corvette σκότωσε τον 25χρονο


Με δεδομένο ότι ο οδηγός της μαύρης Corvette εμφανίσθηκε μετά την παρέλευση του αυτοφώρου, οδηγεί την υπόθεση στην τακτική δικαιοσύνη. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η προανακριτική του απολογία (ανωμοτί κατάθεση) περιλαμβάνεται πλέον στη δικογραφία που έχει σχηματισθεί για την υπόθεση και θα αποσταλεί στον εισαγγελέα. Εκείνος θα ασκήσει την ποινική δίωξη σε βάρος του οδηγού, που θα κληθεί να απολογηθεί στο στάδιο της κύριας ανάκρισης. Η υπόθεση θα φτάσει στο ακροατήριο σε τακτική δικάσιμο.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου, που σημειωτέον, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν ανασφάλιστο, ισχυρίσθηκε στους αστυνομικούς ότι ήταν σοκαρισμένος και γι' αυτό εγκατέλειψε το σημείο του δυστυχήματος και τον 25χρονο να ψυγορραγεί στην άσφαλτο.

«Ήμουν σοκαρισμένος και για αυτό έφυγα. Δεν κατάλαβα πως έγινε το τροχαίο». Ο 40χρονος ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου εμφανίστηκε απόψε στην Τροχαία, μαζί με τη δικηγόρο του και είπε ότι αυτός οδηγούσε την μαύρη "Corvette" τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Σημειώνεται, ότι για το τροχαίο έχει διατάξει προκαταρκτική εξέταση ο εισαγγελέας. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο οδηγός του αυτοκινήτου είχε αναπτύξει πολύ μεγάλη ταχύτητα την στιγμή που παρέσυρε τον νεαρό μοτοσικλετιστή, στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, ενώ μετά το τραγικό δυστύχημα εγκατέλειψε το αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε, αφήνοντας αβοήθητο στον δρόμο τον νεαρό μοτοσυκλετιστή.

Πηγή: protothema

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X