ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σοκάρει ο 19χρονος που δέχθηκε εννέα μαχαιριές

«Η καρδιά μου είχε μια τεράστια τρύπα...»

«Είδα τη φωτογραφία της καρδιάς μου και είχα μια τρύπα, τεράστια ήταν, χάλια ήμουν… Μου είπε η νοσοκόμα πολλές φορές ότι "...ήταν θαύμα το ότι έζησα !»

Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του 19χρονου, ο οποίος τα ξημερώματα του Σαββάτου λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή του. Παρά την περιπέτειά του, το χαμόγελο δεν έφυγε στιγμή από τα χείλη του.

Ο ήρωας - μαθητής, που δέχθηκε 9 μαχαιριές για να προστατεύσει τον ανήλικο φίλο του, βγήκε από την εντατική και μεταφέρθηκε σε θάλαμο νοσηλείας.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τον δημοσιογράφο Γιάννη Σωτηρόπουλο, ο 19χρονος Αλέξης περιέγραψε όλα όσα έζησε.

«Γυρνάγαμε από ένα Ίντερνετ Καφέ που ήμουν με τους φίλους μου και τους συναντάμε αυτούς τους δύο στο δρόμο. Κάτι μας λένε, δεν δίνουμε σημασία. Δεν τους γνωρίζαμε, αυτοί αγριεύτηκαν μαζί μας για κάποιο λόγο και άρχισαν να μας πλησιάζουνε. Βγάλανε μαχαίρι, το οποίο εγώ αρχικά νόμιζα ότι ήταν κλειδί, μάλιστα, αλλά με το που έβγαλε το μαχαίρι, αμέσως η πρώτη μου σκέψη ήταν να ορμήσω να τον αρπάξω για να μην έχει χώρο να κινηθεί και χτυπήσει κανένας άλλος».

Αν και βαριά χτυπημένος με 9 μαχαιριές έδωσε την πιο μεγάλη μάχη της ζωής του και την κέρδισε. Ο ήρωας - μαθητής βγήκε νικητής από την εντατική και τώρα από το θάλαμο νοσηλείας παραδίδει μαθήματα μεγαλείου ψυχής.

«Δεν κατάλαβα ότι με μαχαίρωσε 9 φορές»

«Με κοπάνησε στο αμάξι, παλέψαμε, αυτός με μαχαίρωνε και μετά με είδε που ήμουν γεμάτος αίματα και μάλλον σηκώθηκε και έφυγε επειδή φοβήθηκε. Όταν τελείωσε η πάλη, δεν είχα καν καταλάβει ότι είχα μαχαιρωθεί και μάλιστα 9 φορές. Ξαπλώνω στο πεζοδρόμιο και παλεύω να πάρω ανάσα μέχρι να φτάσω στο νοσοκομείο» περιέγραψε ο 19χρονος.

Ο 19χρονος είναι ένας πραγματικός μαχητής της ζωής. Αφού γλίτωσε από θαύμα τη ζωή του, τώρα το μόνο που σκέφτεται είναι οι εξετάσεις για να περάσει στην Ιατρική Σχολή.

«Δίνω τον Σεπτέμβρη. Εκεί που χαροπάλευα μέσα στο ασθενοφόρο για τη ζωή μου σκέφτηκα: "Τουλάχιστον έχω λίγο παραπάνω χρόνο για διάβασμα!”»

Τραγική συγκυρία: Ο ήρωας-μαθητής είχε χάσει τον πατέρα του από σοβαρή ασθένεια, πριν από 2,5 μήνες.

ΠΗΓΗ: star.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X