ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σοκάρει εν ψυχρώ δολοφονία 32χρονου στη μέση του δρόμου (vid)

Επέστρεφε από γάμο μαζί με τη φίλη του

Σοκάρει η εν ψυχρώ δολοφονία ενός νέου άνδρα 32 ετών σε δρόμο της Νέας Υόρκης. Πρόκειται για τον Αμερικανό ακτιβιστή και ποιητή Ράιαν Κάρσον που δέχθηκε απρόκλητη επίθεση από έναν άγνωστο άνδρα, ο οποίος τον μαχαίρωσε μέχρι θανάτου.

Όλο το σκηνικό της αδιανόητης βίας

Στο βίντεο από κάμερες ασφαλείας έχει καταγραφεί όλο το σκηνικό της αδιανόητης βίας. Το θύμα κάθεται σε ένα παγκάκι και συζητά με μία φίλη του. Σε μικρή απόσταση, λίγων μέτρων, ένας άνδρας αρχίζει να κλωτσάει πατίνια που είναι σταθμευμένα κοντά στο πεζοδρόμιο.

Ξαφνικά, σε έξαλλη κατάσταση στρέφεται προς το σημείο που κάθεται ο 32χρονος και του φωνάζει: "Τι στο διάολο κοιτάς;".

"Τίποτα δεν κοιτάω" απαντάει ο 32χρονος. Ο άγνωστος πλησιάζει απειλητικά και ο Ράιαν Κάρσον μπαίνει ανάμεσα σε εκείνον και τη φίλη του.

Ακούγεται η φωνή του εξαγριωμένου αγνώστου που τον απειλεί: "Θα σε σκοτώσω!"

Ο 32χρονος προσπαθεί να τον ηρεμήσει λέγοντάς του "χαλάρωσε" ενώ θέλοντας να του δείξει ότι δεν τον απειλεί, σηκώνει τα χέρια ψηλά.

Η κατάσταση ξεφεύγει όταν ο δράστης της αδιανόητης επίθεσης αρχίζει να κυνηγάει τον Κάρσον κραδαίνοντας ένα μαχαίρι. Η φίλη του τρέχει από πίσω τους και ακούγεται να φωνάζει: "Σας παρακαλώ, σας παρακαλώ, σας παρακαλώ!"

Στην προσπάθειά του να ξεφύγει από τον μανιασμένο άνδρα, ο Ράιαν Κάρσον σκοντάφτει στο παγκάκι όπου καθόταν νωρίτερα και αυτό δίνει την ευκαιρία στο δράστη της δολοφονίας να τον ρίξει στο έδαφος και να αρχίσει να τον χτυπά με ένα μαχαίρι πολλές φορές στο στήθος.

Η φίλη του Κάρσον πλησιάζει το δολοφόνο και αυτός τη φτύνει, κλωτσάει το άψυχο σώμα του Κάρσον και εξαφανίζεται.

Στο βίντεο εμφανίζεται και μία γυναίκα, που σύμφωνα με την αστυνομία, γνώριζε τον δράστη. Η γυναίκα αυτή λέει στη φίλη του Κάρσον να πάει να τον φροντίσει και ότι καλεί τον αριθμό 911, δηλαδή τις πρώτες βοήθειες και ταυτόχρονα την αστυνομία.

Η φονική επίθεση έγινε τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας, στη λεωφόρο Λαφαγιέτ, σε μικρή απόσταση από τον σιδηροδρομικό σταθμό Μπέντφορντ-Νόστραντ στη Νέα Υόρκη που είναι και σταθμός του μετρό.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι ζευγάρι είχε αποβιβαστεί από τον συγκεκριμένο σταθμό επιστρέφοντας από έναν γάμο.

Ο δράστης της αδιανόητης επίθεσης αναζητείται από την αστυνομία της Νέας Υόρκης.

ΠΗΓΗ: thetoc.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση