ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σκότωσε τον πατέρα του - Διαμέλισε τη σορό με τη βοήθεια της μητέρας του

Διαμέλισε τη σορό με τη βοήθεια της μητέρας του

Ένας άνδρας από την Αριζόνα συνελήφθη επειδή φέρεται να σκότωσε τον πατέρα του μετά από καυγά ενώ και η μητέρα του αντιμετωπίζει κατηγορίες με την υποψία ότι βοήθησε τον γιο της να διαμελίσει τη σορό και έπειτα να την ξεφορτωθεί.

Ο Christopher Chase, 32 ετών κατηγορείται ότι πυροβόλησε και σκότωσε τον πατέρα του, τον 57χρονο Thomas Chase, και έκαψε το διαμελισμένο σώμα του σε ένα μεταλλικό βαρέλι.

Μετά τη δολοφονία, ο 32χρονος φέρεται να πήρε τρεις ανθρώπους όμηρους προτού τηλεφωνήσει στην Αστυνομία και ομολογήσει την αποτρόπαια ενέργειά του.

Η ανθρωποκτονία αποκαλύφθηκε όταν τοπικοί πυροσβέστες έφτασαν σε σπίτι έπειτα από κλήση για φωτιά. Όταν έφτασαν είδαν έναν άντρα να τρέχει από το σπίτι.

«Οι πυροσβέστες φώναξαν να σταματήσει και να επιστρέψει, αλλά συνέχισε να τρέχει», είπαν οι αστυνομικοί.

Όταν οι πυροσβέστες έσβησαν τις φλόγες μέσα στο μεταλλικό βαρέλι ανακάλυψαν «μέλη ανθρώπινου σώματος».

Περίπου 30 λεπτά αργότερα, ο Christopher Chase τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση από ένα σπίτι στη λεωφόρο North Morrison Avenue και φέρεται να παραδέχτηκε ότι έκαψε ένα σώμα και τράπηκε σε φυγή.

Σύμφωνα με την New York Post, η αστυνομία έμαθε ότι ο 32χρονος ύποπτος κρατούσε όμηρους υπό την απειλή όπλου μια 57χρονη γυναίκα και δύο άνδρες, ηλικίας 68 και 41 ετών μέσα σε σπίτι.

Ευτυχώς η ομηρία έληξε αναίμακτα με αστυνομικούς να συλλαμβάνουν τον 32χρονο. Όπως προέκυψε αφορμή για την άγρια δολοφονία αποτέλεσε καβγάς που είχε με τον 57χρονο πατέρα του, Τόμας.

Σύμφωνα με την εικόνα που έχουν σχηματίσει οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση, ο Chase πυροβόλησε τον πατέρα του. Στη συνέχεια, δε, με τη βοήθεια της 56χρονης μητέρας του διαμέλισαν το πτώμα, το έβαλαν στο μεταλλικό βαρέλι και του έβαλαν φωτιά.

Ο 32χρονος κατηγορείται για ανθρωποκτονία, βεβήλωση σορού, απαγωγή, επίθεση, ληστεία και παραποίηση στοιχείων ενώ η μητέρα του κρατείται για συνέργεια στην προσπάθεια να κρυφτεί ο φόνος.

Ο Chase κρατείται χωρίς εγγύηση, για τη μητέρα του ορίστηκε εγγύηση 500.000 δολαρίων ενώ οι δύο τους αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον δικαστηρίου την 1η Αυγούστου.

ΠΗΓΗ: in.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση