ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σκληρές εικόνες: Έδεσε τη σύντροφό του με αλυσίδες στο πάτωμα σαν σκύλο (vid)

Γροθιά στο στομάχι το βίντεο με την απελευθέρωση της γυναίκας

Φρίκη προκαλεί η άγρια κακοποίηση μιας γυναίκας στο Κεντάκι των ΗΠΑ από τον σύντροφό της, ο οποίος την είχε δέσει με αλυσίδες στο πάτωμα του σπιτιού της λες και ήταν σκύλος.

Η γυναίκα έμεινε αλυσοδεμένη για δύο ημέρες μέχρι που γείτονες κάλεσαν την αστυνομία.

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο, σκαρφάλωσαν από το παράθυρο του δευτέρου ορόφου και χρησιμοποίησαν ένα τσεκούρι για να σπάσουν την αλυσίδα που την κρατούσε δεμένη στο πάτωμα.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει η Daily Mail, οι αστυνομικοί προσπάθησαν να μπουν στο σπίτι, κλωτσώντας πόρτες και παράθυρα αλλά ήταν όλα ερμητικά κλειστά. Ευτυχώς η γυναίκα έσπασε το παράθυρο και ένας γείτονας έφερε μια σκάλα για να βοηθήσει τους αστυνομικούς να μπουν στο δωμάτιο και να τη σώσουν.

«Έτρεμε και έκλαιγε όταν τη σώσαμε» λένε οι αστυνομικοί

«Είχε μια αλυσίδα στο λαιμό της η οποία είχε λουκέτο και ήταν βιδωμένη στο πάτωμα» περιγράφουν οι αστυνομικοί και συγκλονίζουν.

Η γυναίκα ακούγεται στο βίντεο να κλαίει και να ζητάει συγγνώμη στον αστυνομικό. Του είπε ακόμα ότι αυτός που την αλυσόδεσε είχε το κλειδί στο μπρελόκ του.

Με το που την απελευθερώνουν από την αλυσίδα, η γυναίκα ήταν σε κατάσταση σοκ, έτρεμε και έκλαιγε.

Έκοψε τα μαλλιά της με μαχαίρι και την απείλησε ότι θα τη σκοτώσει

Δύο ημέρες μετά τη διάσωση της γυναίκας, συνελήφθη ο σύντροφός της, Moises May και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες, μεταξύ άλλων, για απαγωγή και έκθεση σε κίνδυνο.

Φέρεται να αλυσόδεσε τη γυναίκα έπειτα από καυγά που είχαν. Την πήγε στο μπάνιο, της έκοψε τα μαλλιά με μαχαίρι και όταν η γυναίκα μάζεψε τα πράγματά της για να φύγει, την έδεσε στο πάτωμα με την αλυσίδα και την απείλησε λέγοντάς της: «σου είπα ότι ην επόμενη φορά που θα φύγεις και δεν θα γυρίσεις σπίτι θα σε σκοτώσω».

Φέρεται ακόμα να την ανάγκασε να βγάλει κάποια από τα ρούχα της και να τη χαστούκισε ενώ της πήρε και το κινητό της τηλέφωνο για να μην μπορεί να καλέσει σε βοήθεια.

ΠΗΓΗ: in.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση